Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mennyi időközönként kell a...

Mennyi időközönként kell a versenybicó kerekeibe levegőt pumpálni?

Figyelt kérdés
Akik outit használtok,mennyi időközönként fújjátok a kerekeket? Én kb 8 baron használom,de a hátsóból elég gyorsan eltűnik a levegő.Nem ereszt le teljesen,de mondjuk 200km megtétele után biztos vinni kell fújni,vagy max 2 hét után.
2014. aug. 26. 20:01
 1/7 anonim ***** válasza:

A belsőtől is függ, én 9 baron használom, de egy-egy hosszabb akár egynapos tekerés után is kell bele fújni.

Most nem volt használva vagy 2 hétig, ma pucoltam le, és 6 barra engedett le.

2014. aug. 26. 21:12
 2/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem belső foltozás,vagy csere lesz :(
2014. aug. 26. 21:46
 3/7 anonim ***** válasza:

belsőből is megéri venni a drágábbat mert nagy eséllyel nem olyan porózus és nem enged ki annyi levegőt.

Én 8.5-en használom, hetente ha érzem hogy puha, ha nem fújok bele, szükség esetén pedig ugye magától adódik hogy kell fújni.

2014. aug. 26. 22:37
 4/7 anonim ***** válasza:
ha rendszeresen használod, az átlag outis hetente legalább egyszer fúj. sőtt, ha ma felpumpálod 8bar-ra pl, de holnap 10 fokkal melegebb az idő, akkor érdemes megnézni, nem lett e túlnyomás a kerékben, ugyan ez fordítva, ha hidegebb van...
2014. aug. 26. 23:10
 5/7 A kérdező kommentje:
Szóval egy outinál akkor a heti fújás még tök normális?
2014. aug. 27. 00:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Persze.
2014. aug. 27. 00:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Rendben,de holnap akkor is foltozás lesz,mert a hátsót ma fújtam fel és már félig leengedett.
2014. aug. 27. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!