Formula hidraulikus tárcsafékek két oldalról dugatyúsok?
A mechanikus tarcsafekek mukodnek ugy hogy csak a bal oldali pofa mozog, a jobb egy helyben van, es igen, ezert gagyik a bowdenyes tarcsafekek.
Az utobbi 10evben minden olajos fek ugy keszul hogy mind2 oldzlt van dugattyu es egymassal szembe mozognak, legtobb fek 2dugattyus, de dh-n hasznalnak 4, sot 6dugattyus fekeket is
Erre gondoltam mert én is láttam hogy van benne két oldalt valami kerek de mikor meghúztam a kart csak az egyik jött ki a másik meg se mozdult aztán persze alig bírtam csavarhúzóval visszanyomkodni hogy vissza tudjam rakni a betéteket . Lehet hogy az egyik oldalt be van rozsdásodva ?
Amúgy hogy működik ez nem értem mert mikor visszanyomtam és beraktam a pofákat első fékezésre nem működött a kar ,olyan mintha kifojt volna az olaj de hogy pumpálgattam visszajött a fékerő rohagyak meg ha értem hova tűnt el a nyomás mivel elvileg levegő nem kerülhet a rendszerbe csak mert kicsit jobban kinyomtam a dugattyút ,aztán persze vissza is nyomtam .
Ja és amúgy ha tovább játszok vele hogy nincs benn a pofa akkor kijön a dugattyú teljesen és szétfolyik az egész cucc?
Sehol nem találok ilyen műszaki leírást róla hogy hogy néz ki ez a dolog keresztmetszetben .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!