Ti hány nap alatt tekeritek körbe a Balatont? És hány kilométerre jön ki?
Figyelt kérdés
2014. aug. 10. 19:53
1/7 anonim válasza:
kb 180km :) napot nem mondok mert nem probáltam :D
2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
kb 280km nekem, és ha haverommal, vagy bátyámmal megyünk, akkor 1 komoly pihenõt tartunk Keszthelyen, a pihenõt nem számolva 9-11 óra szokott lenni az út, ha asszonypajtás is jön, akkor Keszthelyen megszállunk, így 2 nap.
4/7 anonim válasza:
mielõtt valaki értetlenkedne, azért 280 mert el is kell jutnunk a Balcsiig...
5/7 anonim válasza:
Egy nap, 40-50kilometerenkent pihenő zabálással. defektekkel, és a biciklis táblákra figyelni kell. Mikor elöször tekertem körbe 2x tévedtem el, és az utolsó 20 kilométeren defektet kaptam, amit nem sikerült megcsinálni.
6/7 anonim válasza:
A körút hossza egész pontosan 209 km. Ha nem teszel kitérőt, akkor ennyit kell menni. Ezt írta a térkép is, és én is ennyit mértem, szóval jónak tűnik. Én 2 nap alatt voltam. Persze nagyon kitartóaknak 1 nap alatt is megvan. Ha nem vagy valami nagyon jó formában, akkor kb. 11 óra tekerést jelent ez. Egyébként az északi parton sok a lejtő, emelkedő (nagyon durva vagy hosszú azért egy sincs). És jóval hosszabb az út, mint amennyi egyenes vonalban lenne. Jellemzően minden falu elején lemész a parthoz a faluba, aztán visszajössz a végén a főútra. Néhányan próbálkoznak a 71es úton is, de veszélyes. Érdemesebb az északi parttal kezdeni, és valamivel többet tekerni, mint a fele (110-120 km) első nap. Egyébként az északi part kicsit nehezebb Keszthely felől Balatonfüred felé, mint a másik irányba.
7/7 anonim válasza:
régi kérdés, de válaszolok: mi két nap alatt mentünk, én ugyan egynaposra terveztem, de a tesóm alapban kettőre, strandolni, kirándulgatni is akart.
aztán úgy kezdődött, hogy elhagyta a telefonját, plusz kétórás szerencsétlenkedés...így kétnapos lett.
257 km összesen, első nap 134.3, második nap 122.6 (Veszprémtől és vissza oda, nyilván az északi parton kezdtünk, és azon mentünk első nap végig.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!