Milyen kerékpár a legjobb városi közlekedéshez?
Figyelt kérdés
2010. jan. 13. 09:00
1/9 anonim válasza:
Ami neked ehhez kényelmes. Én pl. csak kemping biciklin érzem magam biztonságban.
2/9 anonim válasza:
Valaki az országútira esküszik, mert azzal lehet gyorsan menni az út. Én a mountain bike-ra, mert -bevallom- én azért gyakran felmegyek járdára, "leugrattok" onnan az útra, és ezt egy vékony kerekű bicaj nem bírná olyan jól. Amúgy a jelenlegi projekt nekem is egy régi versenybringa felújítása, így még attól se kell nagyon félnem, ha valaki elnyúlná.
3/9 anonim válasza:
Szerintem városba a city, trekking, vagy utóbbi csupasz változata, a cross bicikli a legjobb. Vehetsz összecsukhatót, vagy akár cruisert is, ha nem a sebesség a fontos. Hogy mit takarnak ezek a kategóriák, annak nézz utána...
4/9 anonim válasza:
"leugratsz" a patkáról haha jót nevettem köszi;)
6/9 anonim válasza:
a könnyű, vékony kerekűt ajánlom, csak úgy suhan vele az ember:)
eddig montim volt, de azt nagyon fárasztó volt tekerni.
7/9 anonim válasza:
Én az Y-vázas terepbicajra esküszöm :D Nincs útpadka vagy fekvőrendőr, ami megállíthat :D
8/9 anonim válasza:
olcsó, mert a drágáról leütnek a cigányok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!