Milyen kerékpárt érdemes 130 kilósan vásárolni?
Figyelt kérdés
Városi használatra szeretném, semmi extra, csak el szeretnék kezdeni mozogni. Félek, nem bír el bármilyen. Mitől függ, hogy mekkora a terhelhetősége? A vázától, a kerekeitől?2008. aug. 5. 21:12
11/15 anonim válasza:
*láttál, néztél, hisz, korábban
12/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! :) Sokat segíttettetek, de tényleg. Nem sértődtem meg semmin. Én sem gondoltam sértőnek a duplafalú felnit...nem értek hozzá :)
Tehát ne aluváz, duplagumi és felni...megyek bicikliszaküzletbe!
Köszönöm mégegyszer, remélem, én is tudok majd valakinek segíteni,itt az oldalon.
2008. aug. 7. 09:59
14/15 anonim válasza:
vastag vázas bringát vegyél, ezek már dh-k de elég elől teleszkóp, dupla felni alapból kell.
15/15 anonim válasza:
bár már elkéstem és azóta hogy a kérdező a kérdést feltette aztóta már biztos ért a bicajhoz a felnis válsazolót védeném azzal hogy tényleg kell a duplafalú mert tesó kb 50kilos lány és egyszer mikor lejött a patkáról olyan nyolcast rakott a kerékbe hogy azt már használni nem lehetett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!