Milyen kerékpárt érdemes 130 kilósan vásárolni?
Igen, érdemesebb nem alumínium vázas kerékpárt vásárolnod, valamint a dupla falú gumit is ajánlom. Így valószínűleg problémamentesen fogsz gurulni az utakon :)
Aztán a bukósisakot ki ne felejtsd a vásárlásnál, lehetőleg menjen a bicikli színéhez is, valamint a lámpák is fontosak, főleg ősszel/télen mikor hamarabb sötétedik.
A bunkó válaszoló(k)nak: Aki a felniset írta az egy rohadt szemétláda,kicikizni egy embert a kövérsége miatt,lehet nem is ő tehet róla és különben is biztos ezerszer értékesebb ember,mint te ,te majom és azis biztos,hogy te sem vagy tökéletes és neked is vannak hibáid amiért cikizni lehetne,ugyhogy álljál boxba a pofáddal,te bunkó!!!!magadba a gerendát,se találod meg másban meg a szálkát keresed....
Kedves kérdező:Én is a bicajos boltokat ajánlom,de én azt javasolom ,hogy előbb valami könnyebbel kéne kezdeni,ekkora súllyal,mert megterheli a biciklizés a lábat,szivet hátat. Én először a napi 1.5 óra sétát javasolom,1-2 hónapig és ,ha a szervezete átszokott a mozgásra,akkor lehet elkezdeni bicajozni,sok erőt és kitartást.
Egy sorstárs
A "bunkó felnis válaszolót kritizálónak"
Kurvára félreértettél valamit kicsi szív,látszik hogy halvány lila fogalmad sincs a kerékpározásról!!!!!! A válaszoló segíteni akart,tényleg szüksége lesz a duplafalú felnire,különben úgy összecsuklik alatta a gép egy nagyobb huppanáskor,mint kettő betyár alatt a Répa Rozi!
Egy 103 kg-os aktív bringás......:)
Márpedig nekem van igazam :-))
SZarok a véleményedre ;-)
Én voltam a duplafalús:D Te sorstárs vagy mi a rák, te még életedbe nem láttaá kerékpárt asszem:D Én ugyan nem vagyok 130kg csak 57, de hidd el az én súlyommal is lehet 8ast csinálni a kerékbe. A duplafalú gumi... hát szerintem az inkább az ellen lenne jó h valami ne hasítsa ki. De te ezt biztos jobban tudod, és biztos többet keróztál már tőlem...:D Tudod egyáltalán mi az a duplafalú felni? Amúgy meg te néztál ismét valamit, félre hosz életem egy csiszolt gyémánt mint már korábbann írtam egy másik kérdésre.
Az előttem válaszolót tisztelem, mert olyan témában foglal állást amiben jártas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!