Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ismertek ilyen embert?

Ismertek ilyen embert?

Figyelt kérdés
A környezetetekben van olyan ember aki idős kora ellenére sportszerűen kerékpározik? Egy utcával arrébb lakik tőlünk egy idős bácsi akiről nemrég tudtam meg, hogy 64 éves, ennek ellenére sokszor látom egy modern országúti kerékpárral - kerékpáros öltözékben (sisak,mez) tekerni. Szoktam országútival én is sportolni , az egyik nap sikerült találkozni vele az országúton ha hiszitek ha nem 28 éves létemre alig tudtam tartani a háta mögött a tempót.
2014. aug. 5. 11:20
 1/3 anonim ***** válasza:
a fiatalság és az edzettség nem egyenesen arányosak.
2014. aug. 5. 11:52
 2/3 Wadmalac ***** válasza:
A Balaton 200 teljesítménytúrán a legidősebb induló (pár éve, amíg én is indultam) a legidősebb induló (és persze végig is tekerte) 74 éves volt. A szép benne, hogy 17 perccel ment jobb időt nálam. Én voltam akkor 36. :D
2014. aug. 5. 14:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Vili bá' a szomszédunk minden nap 5 kor elindult a városba és 5:20 ra beért(kb. 10 km) ami azér arra hogy 71 éves nagyon jó tempó és azt ne felejtsük el hogy délbe vissza teker. Amúgy ő nagyon sportos egyén tehát ö télen fogja magát a kis-dunán feltori a jeget ha be van fagyva és meg úszni.
2014. aug. 9. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!