Tényleg 200 000 Ft, ami alatt használható országútit nem lehet kapni?
Régóta szeretnék egy ilyet venni, de nagyon lassan gyűlik a pénz rá. Sóvárogva nézem, akik eltekernek mellettem. Nagyon horror árak vannak a bringás boltokban.
Ezt néztem ki:
Ezeknek a modern országútiknak nincs "lelkük".
De ezt csak akkor fogod igazán megérteni, ha volt/van régi Peugeot/Puch/KTM/Favorit/Bianchi országútid. Számomra az vált ki sóvárgást, ha egy szép, jól karbantartott, régi kerékpárt látok.
Nekem egy Peugeot országútim van három éve vettem használtan jó állapotban 30 ezerért - de már nem adnám semmiért.
Tavaly cseréltem a hátsó kereket egy újra. A kerék ára 70 ezer forint volt, új fogassort kapott (11-24) és új láncot. Nagyon a szívemhez nőt.
Vehetnél egy használt országútit, közben gyűjthetnéd a pénzt egy újra, én is így terveztem de már én erről lemondtam a használt országútimmal nagyon meg vagyok elégedve.
nekem meg egy vadi új meridám van, és mivel egy tárgyról beszélünk, nem is várom el, hogy "lelke"legyen... Viszont a 100%-os megbízhatósággal, a még 1.5 év után is sokszor meglepően fantasztikus csapágyak, amik még akkor is szinte változatlan sebességgel gurítanak, mikor a lelkes használt bringások, már 40-et tekertek... az ilyen apró technikailag modernebb és csak a kényelmemet szolgáló kellemetességek kárpótolnak, amiért nincs "lelke"
És volt már régi peugeotom is, és favoritom is, és hiába volt "lelkük" ha volt nekik, akkor is csak elavult ganékupacok a meridám mellett...
""nekem meg egy vadi új meridám van, és mivel egy tárgyról beszélünk, nem is várom el, hogy "lelke"legyen... Viszont a 100%-os megbízhatósággal, a még 1.5 év után is sokszor meglepően fantasztikus csapágyak, amik még akkor is szinte változatlan sebességgel gurítanak, mikor a lelkes használt bringások, már 40-et tekertek... az ilyen apró technikailag modernebb és csak a kényelmemet szolgáló kellemetességek kárpótolnak, amiért nincs "lelke"
És volt már régi peugeotom is, és favoritom is, és hiába volt "lelkük" ha volt nekik, akkor is csak elavult ganékupacok a meridám mellett""
Nos! Akkor elárulom neked, hogy én a Merida 880 road rice kerékpáromat cseréltem le egy régebbi peugeotra!
A Meridám "kiváló" csapágyai és a konúsz szépen "berágtak" és cseréltetnem kellet 2000 kilométer után! A kerékben pedig nyolcas volt amit kétszer szedetem ki a szerelővel!
7-es bátyám
Merida Race Lite 903
utolsónak meg annyit, ha egy országúti kerekébe 8-ast raksz, az a te böszmeséged, nem a bicikli hibája... egyébként meg ne beszéljünk már úgy, mintha a 8-as a típushibák közé tartozna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!