Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Láttam mountain biket az...

Láttam mountain biket az intersparba, szerintetek vegyem meg 32 ezerér vagy tudtok olcsóbbat?

Figyelt kérdés
Irigykedve nézem ahogy mások kerékpároznak az utcán ebbe a jó idöbe. Nekem is kell egy ezért akarok venni
2014. júl. 25. 17:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem nagyzolásból, de én ennyiért vettem egy jobb outis cipőt. Szerinted akkor az a bringa milyen lehet? Ne vedd meg.
2014. júl. 25. 17:31
 2/13 anonim ***** válasza:
az nem kerékpár, hanem ipari hulladék.
2014. júl. 25. 21:14
 3/13 anonim ***** válasza:
Kerékpárt kerékpárboltban. Autót sem a húspult és pékárusor közül veszünk.
2014. júl. 25. 23:46
 4/13 Alex Fly ***** válasza:
Ennyiért max használtan kapsz. Az ilyen hipermarketes ipari hulladékokat épelméjű ember nem veszi meg.
2014. júl. 26. 10:25
 5/13 anonim válasza:

Vedd meg nyugodtan, majd állíttasd be egy szervizben. Ha dumál, hogy ez szar, akkor mondd neki, hogy csak állítsa be, és vegye el a pénzt. Aztán havonta ellenőrizz mindent rajta, és ha kell vidd el megcsináltatni, ha dumál, hogy ez szar, csak mondd, hogy vegye el a pénzt és dolgozzon.

Én Auchan-ben vettem bringám 6 éve, havi 1000-1500 km-t nyomok vele, télen-nyáron. Rendszeresen karbantartom, csak gumikat kellett 2x cserélni (baleset miatt, és mert szétvágták mikor lekötöttem)

Rendes karbantartás hiányában az 500 ezres bringa is összefossa magát fél-1 év alatt..

2014. júl. 28. 01:14
 6/13 anonim ***** válasza:
hat éve havi 1000-1500 rendszeres karbantartás, és csak a gumikat kellett cserélni? akkor számodra mit is jelent a karbantartás? egyébként mese habbal...
2014. júl. 28. 08:22
 7/13 Alex Fly ***** válasza:

"Vedd meg nyugodtan, majd állíttasd be egy szervizben." -feltéve, hogy a szervizes hajlandó hozzányúlni. de abban az esetben is közölni fogja, hogy mivel az alkatrészek minősége olyan, amilyen, így semmiféle felelősséget nem tud vállalni érte.

"Aztán havonta ellenőrizz mindent rajta, és ha kell vidd el megcsináltatni, ha dumál, hogy ez szar, csak mondd, hogy vegye el a pénzt és dolgozzon." -aztán nemsokára észreveszed, hogy a géped vételáránál többet költöttél arra, hogy legyen egy úgy-ahogy működő szerkezeted, miközben annyiért már vehettél volna egy normális középkategóriás kerékpárt, amire nem kellett volna vagyonokat költeni.

"Én Auchan-ben vettem bringám 6 éve, havi 1000-1500 km-t nyomok vele, télen-nyáron. Rendszeresen karbantartom, csak gumikat kellett 2x cserélni" -Az enyém nem auchanos, havi kb. 1000 km-es használattal kb. évente elmegy egy lánc, 2-3 garnitúra fékpofa, időnként a racsni, a hajtómű, a bowdenek, csapágyak is cserére szorulnak... Ha valaki havi 1000-1500 km-t tesz meg vele és 6 év alatt csak gumit cserélt két esetben, azt sok mindennek lehet nevezni, de rendszeres karbantartásnak nem...

2014. júl. 28. 16:54
 8/13 anonim válasza:

Annyi, hogy nem kellett mást cserélni. A karbantartás annyit takar, hogy átnézem a csavarokat, a bowden nyúlását kompenzálandó állítok a váltón, fékeken. Amikor kell, át zsírozom, takarítom.

Egyébként tárcsafékes, így nem kophatnak a pofák (;)). De a fékbetéteket sem kellett cserélni, nincsenek még elkopva.

Emellett normális közlekedésre használom, nem hülye gyerek módjára csapkodom a földhöz, így nem nehéz jó állapotban tartani...

2014. júl. 29. 02:23
 9/13 Alex Fly ***** válasza:
Ebben az esetben érdekelne, milyen hajtáslánccal rendelkezik. Ugyanisömég nem találkoztam olysn racsnival, hajtóművel (habár Ti-N bevonattal elképzelhetö, de azt csak 1-2 exkluzív gyártó alkalmazza), de főleg lánccal (olyan nincs, hogy ekkora igénybevétel alatt ne nyúlott volna mrg), amit 6-9000 km után sem kell kukázni.
2014. júl. 29. 06:08
 10/13 anonim válasza:
Shimano minden rajta.
2014. júl. 31. 02:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!