Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Elsőre jó ez az országúti?

Elsőre jó ez az országúti?

Figyelt kérdés
Mivel még nem volt országúti bicajom ezért nem szeretnék annyit költeni rá és a Giant Peloton Lite ot néztem ki szerintetek ez jó választás? eddig csak BMX eztem elég sokat de igy is kelleni fog szerintem egy kis idő,hogy egy patkára felugrassak két kerékkel és ne vágjam oda a felnit..
2014. júl. 7. 23:50
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Valamint azt is irtam,hogy eddig BMX eztem azért linkeltem ezt a biciklit mert elsőre nem fogok kiadni érte több százezreket aztán meg rájövök,hogy hopsz nem tetszik
2014. júl. 8. 17:28
 12/14 anonim ***** válasza:

jah csak egy ilyen régi elavult kecskével soha nem fogod megközelíteni sem azt az élményt, amit akár 150-200e ft közti belépő kategóriás kecskével átélhetnél. Lehet, hogy ezzel nem fog tetszeni, de ha egyszer ráülsz egy normális bringára, akkor meg le sem szállsz többet az outikról... mellesleg én nem vennék bringát úgy, hogy nem próbáltam azt ki, sok bringaboltban van rá lehetőség, ha fen áll a veszélye, hogy lehet, nem tetszik, én előbb a helyedben kipróbálnám egy kölcsön bringával, nem pedig vennék egy régi vackot.

Mellesleg, mint az országúti elnevezés is tanúsítja országúton kell vele biciklizni, nem pedig városban, ott pedig meg kell tanulni a kresz szabályai szerint közlekedni, mellesleg a városban is, így aztán egyből nem lesz szükséged a padkára ugribugrira.

2014. júl. 8. 18:47
 13/14 A kérdező kommentje:
értelek és igazad van amúgy mindig az úton megyek ismerem a KRESZ t csak tudod senki se adja kölcsön a bringáját 1-2 napra.. mert 5perc alatt szerintem nemtudom eldönteni,hogy kényelmes e vagy sem..és nemis szokok hozzá annyi idő alatt azért akarok outit mert már nem szeretném magam többet összetörni de imádok tekerni :)
2014. júl. 8. 22:53
 14/14 anonim ***** válasza:

bikefun.hu/merida-teszt-centerek

nem tudok normálisan linkelni gagyi ez a teló... ha el tudsz jutni valamelyik üzletig, a meridákat pl le lehet tesztelni elég rendesen és nem 5 perc... az én jelenlegi bringám is merida, és a próbaköröm Székesfehérvár-Agárd-Velence-Sukoró-Lovasberény-Pátka-Zámoly-Székesfehérvár apró 6 órás köröcske volt, ezen a ponton, még egy forintot nem adtam ki...

2014. júl. 9. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!