Elsőre jó ez az országúti?
jah csak egy ilyen régi elavult kecskével soha nem fogod megközelíteni sem azt az élményt, amit akár 150-200e ft közti belépő kategóriás kecskével átélhetnél. Lehet, hogy ezzel nem fog tetszeni, de ha egyszer ráülsz egy normális bringára, akkor meg le sem szállsz többet az outikról... mellesleg én nem vennék bringát úgy, hogy nem próbáltam azt ki, sok bringaboltban van rá lehetőség, ha fen áll a veszélye, hogy lehet, nem tetszik, én előbb a helyedben kipróbálnám egy kölcsön bringával, nem pedig vennék egy régi vackot.
Mellesleg, mint az országúti elnevezés is tanúsítja országúton kell vele biciklizni, nem pedig városban, ott pedig meg kell tanulni a kresz szabályai szerint közlekedni, mellesleg a városban is, így aztán egyből nem lesz szükséged a padkára ugribugrira.
bikefun.hu/merida-teszt-centerek
nem tudok normálisan linkelni gagyi ez a teló... ha el tudsz jutni valamelyik üzletig, a meridákat pl le lehet tesztelni elég rendesen és nem 5 perc... az én jelenlegi bringám is merida, és a próbaköröm Székesfehérvár-Agárd-Velence-Sukoró-Lovasberény-Pátka-Zámoly-Székesfehérvár apró 6 órás köröcske volt, ezen a ponton, még egy forintot nem adtam ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!