Elsőre jó ez az országúti?
Gondolom használtan veszed. Ha tényleg így van akkor elküldenéd a hirdetést? ( [link] én ezt találtam)
Amúgy elég jó szerintem, arra biztosan elég hogy meglásd tényleg outizni akarsz-e, de sokat el lehet érni is vele.
Jobb állapotban van, és a felszereltsége is jobb.
Amit te küldtél is jó állapotú (képek alapján), de még kellhet költeni rá.
"de igy is kelleni fog szerintem egy kis idő,hogy egy padkára felugrassak két kerékkel és ne vágjam oda a felnit.."
ez nem arra való, hogy padkákat ugrabugrálj vele... ha mégis erre használod, akkor pillanatok alatt fogod használhatatlanná varázsolni ezeket a felniket...
nem azt, mondtam, hogy nem lehet, hanem, hogy nem erre való... nem erre vannak az alkatrészei kiképezve stb stb...
https://www.youtube.com/watch?v=7ZmJtYaUTa0
én elhiszem, hogy lehet nyálcsorgatva nézni az ilyen videókat, csak azt ne felejtsük el, hogy Martin Ashton bácsi képes egy elcseszett produkcióval kivégezni egy 1millás bringát is akár majd a szponzorcége tol a valaga alá egy másikat ingyért... így aztán lehet ám ilyen videókat gyártani...
de az a bringa amit te belinkeltél, az nem arra való, hogy padkázgass vele, hanem, hogy egyenes aszfaltozott úton tekerj vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!