Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Elsőre jó ez az országúti?

Elsőre jó ez az országúti?

Figyelt kérdés
Mivel még nem volt országúti bicajom ezért nem szeretnék annyit költeni rá és a Giant Peloton Lite ot néztem ki szerintetek ez jó választás? eddig csak BMX eztem elég sokat de igy is kelleni fog szerintem egy kis idő,hogy egy patkára felugrassak két kerékkel és ne vágjam oda a felnit..
2014. júl. 7. 23:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom használtan veszed. Ha tényleg így van akkor elküldenéd a hirdetést? ( [link] én ezt találtam)

Amúgy elég jó szerintem, arra biztosan elég hogy meglásd tényleg outizni akarsz-e, de sokat el lehet érni is vele.

2014. júl. 8. 07:38
 2/14 A kérdező kommentje:

Nagyváradi vagyok azért nem találtad :)

[link]

2014. júl. 8. 10:02
 3/14 A kérdező kommentje:
ás amit te linkeltél az a tipus miért jobb? miért kerül 2x annyiba?
2014. júl. 8. 10:10
 4/14 anonim ***** válasza:

Jobb állapotban van, és a felszereltsége is jobb.

Amit te küldtél is jó állapotú (képek alapján), de még kellhet költeni rá.

2014. júl. 8. 13:32
 5/14 A kérdező kommentje:
Értem köszi azt irja,hogy tökéletes állapotban van és a gumik is újak.ha vennék hozzá rodi airline felnit rámenne ez a gumi?
2014. júl. 8. 13:48
 6/14 anonim ***** válasza:

"de igy is kelleni fog szerintem egy kis idő,hogy egy padkára felugrassak két kerékkel és ne vágjam oda a felnit.."

ez nem arra való, hogy padkákat ugrabugrálj vele... ha mégis erre használod, akkor pillanatok alatt fogod használhatatlanná varázsolni ezeket a felniket...

2014. júl. 8. 16:35
 7/14 A kérdező kommentje:
attól még kivitelezhető.
2014. júl. 8. 16:38
 8/14 A kérdező kommentje:
youtube ba beirod,hogy road bike trick minden biciklivel lehet "ugrabugrálni" csak nem mindegy,hogy hogyan csinálod
2014. júl. 8. 16:41
 9/14 anonim ***** válasza:

nem azt, mondtam, hogy nem lehet, hanem, hogy nem erre való... nem erre vannak az alkatrészei kiképezve stb stb...

https://www.youtube.com/watch?v=7ZmJtYaUTa0

én elhiszem, hogy lehet nyálcsorgatva nézni az ilyen videókat, csak azt ne felejtsük el, hogy Martin Ashton bácsi képes egy elcseszett produkcióval kivégezni egy 1millás bringát is akár majd a szponzorcége tol a valaga alá egy másikat ingyért... így aztán lehet ám ilyen videókat gyártani...

de az a bringa amit te belinkeltél, az nem arra való, hogy padkázgass vele, hanem, hogy egyenes aszfaltozott úton tekerj vele...

2014. júl. 8. 17:05
 10/14 A kérdező kommentje:
De nemis azt mondtam,hogy úton útfélen ugrálgatni fogok vele,hanem nem fogok minden sarkon leszállni ha úgy adódik azért is irtam azt a felnit
2014. júl. 8. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!