Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Szerintetek gázul néz ki? (MTB)

Szerintetek gázul néz ki? (MTB)

Figyelt kérdés

Összességében hegyi bringás vagyok, murvás kavicsos utak. Vagy erdei homok utak. Viszont gyakran megyek aszfalton is. Egyelőre nem akartam másik bringát venni még a mostani mellé, viszont vettem rá országútra való gumit, lehet hogy kicsit vékony lett...

Várom a véleményeteket. Köszönöm.

[link]

[link]

[link]

2014. júl. 1. 21:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem, sőt. :D Komoly kis bringa ha egy ilyenen meglátok valakit egyből az jut eszembe, hogy komolyan veszi ezt a sportot még ha hobbi szinten is.
2014. júl. 1. 21:41
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Jól esett! :-)
2014. júl. 1. 21:43
 3/11 anonim ***** válasza:

1.2-es külső?:)

Elsőre tényleg kicsit komikus (a nagy villához pl), de városban sokkal szebb látvány mint valami vastag traktorgumi. +kényelmesebb, +halkabb, én elfogadnám.

2014. júl. 1. 21:50
 4/11 A kérdező kommentje:
:D Szeretem a "traktor" gumit :) viszont pontosan ahogyan mondod, 20km/h fölött mintha egy lada niva-val mennék...
2014. júl. 1. 22:08
 5/11 A kérdező kommentje:
a külső azt hiszem 1,75 vagy 1,90 de inkább 75.
2014. júl. 1. 22:10
 6/11 anonim ***** válasza:
Akkor főleg nem gáz, csak képen volt nekem fura.
2014. júl. 1. 22:21
 7/11 anonim ***** válasza:
Ez azért még messze van a vékony keréktől, nekem kifejezeetten vastag, pedig én is nyüstölöm a bicajomat erdőben pl. Semmi gond nincs vele, még akár véknyabb is kerülhet rá ha ez elkopik
2014. júl. 2. 00:10
 8/11 sztrogofmisa válasza:
Ne aggódj, az én 29-es Meridám ettől jóval furcsábban néz ki a 38x622-es gumikkal. Én ősszedobtam egy külön komplett kerékszettet a gyakori aszfaltutas tekerések miatt. Ég és föld a két kerék közt a különbség, a kinézete meg nem érdekel.
2014. júl. 3. 09:20
 9/11 A kérdező kommentje:
Igazából engem sem szokott érdekelni. Viszont most kivételesen nem akartam "sufni" tuningos bringát. :)
2014. júl. 4. 20:40
 10/11 anonim válasza:
Nagyon szép bringa! Nincs semmi gond vele :) Sok kilométert kívánok. :D
2014. júl. 12. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!