Kis melleken minden bikini gázul néz ki?
Tavaly vettem fodros háromszög formát, de tök lapos vagyok benne, túl gyerekes.. nincs alul merevítő sem, ezért sokszor felcsúszott.
Aztán vettem ilyet: [link]
Van pánt is hozzá, levehető, de sehogy nem az igazi, mert ha nem annyira egyenesen állok mint a cövek, akkor már belátni a kosár részbe. Az elég ciki.
Van sima melltartó formájúm is, de abba is belátni, mert olyan kicsi a mellem.
A legtöbbel ez a gond, az A kosárméret is nagy rám. Kisebbet meg sehol nem adnak, csak gyerekeknek valót... én felnőtt vagyok, szóval valami normálisat szeretnék, ami szép is, jó is. Tudtok ilyet esetleg?
Én meg csak a gyerekosztályon kapok cipőt.
Választhatok hogy mezitláb járok, vagy megveszem amit a gyerekosztályon kapok.
Télen pedig nagyon hideg van.
Fodros csőfazonra gondoltam már én is csak sehol nem találok sose hogy felpróbálnám...
Olyat nem vehetek amiben nincs szivacs, mert a mellem nem kerek hanem ilyen ronda hegyes... a szivacsos formát ad neki... azaz adna ha lenne megfelelő méretű.
Már komolyan emiatt gondolkodok a mellplasztikán... pedig semmi bajom a melleimmel, csak hogy nincs rámvaló felnőtt ruházat. :/
Nagyon pici melleim vannak (még növésben :D) de sikerült magamra bikinit találni, a H&M-ben 80A-sat
Ő az, szerintem kis mellen ez a legnormálisabb fazon, mert ad neki formát :D
Szia! Szerintem egy cipőben járunk, nekem is nagyon kicsik a melleim (=70-75 A), viszont én találtam már több bikinit is.
Ajánlom neked a New Yorkert, ott pár éve vettem kettőt is, igaz, nem a legjobb minőségűek, de azért bírják.
Ha jobb minőségűt szeretnél, javaslom az Origami bikiniket, azok közül is a push up bandeau típusúakat, azok nagyon jól mutatnak szerintem :) Interneten is tudsz rendelni, bár előtte nem árt felpróbálni a típust a boltban is, csak, hogy lásd, mire számíthatsz. Ez a márka a Konkurenciában kapható (és egyébként vannak még ott más márkák is, nagyon nagy a választék). Egy ottani S-es méretnek elvileg jónak kell lennie...aztán, ha amúgy jó, de nem tetszik a minta, neten többfélét is találsz, a régebbi évek kollekciói sok helyen akár féláron is kaphatók, érdemes megnézni ;)
Ezen kívül még ott van a Calzedonia is, ahol szintén gyakran találni kis méretű bikiniket. Én ezeket tudom ajánlani :)
Kedves Kérdező
Ne írj olyat hogy ronda a melled! Nem lehet az. pici igen, de az hogy "ronda egy fiatal lány melle" ebben a formában ez egy nem összeegyeztethető fogalmakból álló kijelentés. Egyébként van önkritikád tehát egy intelligens lány vagy nyílván és ez sokkal többet számít mint a mell formája. Az is fontos, persze hogy fontos hiszen a magadról alkotott kép ha negatív meg tudja keseríteni a mindennapokat. De hidd el van olyan akinek pont ez tetszik sőt ilyen formát , már mint mell formát keres.Magam is közéjük tartozom. Remélem találsz ízlésednek megfelelő bikinit! És semmi rossz hangulat, nincs okod rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!