A biciklizés fogyaszt combról és fenékről?
Figyelt kérdés
Ezen a nyáron kezdtem napi másfél, két órát biciklizni, mivel nem sportolok semmit és eléggé tunya vagyok emiat...
És elsősorba fenékről kéne fogynom, a biciklizés segít ebben?
2014. jún. 30. 14:24
1/9 anonim válasza:
Nincsen helyi zsírégetés. Vagy mindenhonnan fogysz, vagy sehonnan. És nem a sport a lényeg, hanem a kajálás.
2/9 anonim válasza:
Nincsen helyi zsírégetés. Vagy mindenhonnan fogysz, vagy sehonnan. És nem a sport a lényeg, hanem a kajálás.
3/9 anonim válasza:
Mindenhonnan fogysz. De kell étrend is!
4/9 A kérdező kommentje:
Étrendbe nem tudnátok segíteni? :/ amugy köszönöm a válaszokat
2014. júl. 1. 14:40
5/9 A kérdező kommentje:
Már kezdem elveszítni a reményt...
2014. júl. 1. 15:18
6/9 anonim válasza:
Veszítsd, inkább zabálj :D Add fel, úgysem tudod megcsinálni, gyenge vagy.
7/9 anonim válasza:
googleba: alapismeretek. Nézd meg a szálkásító diétát.
8/9 anonim válasza:
Ugyanmár, ha biciklizel lefogysz, én elkezdtem biciklizni aztán 6 kiló lement rólam, ugyaúgy zabáltam mint az állat.
9/9 A kérdező kommentje:
Tényleg? Komolyan mondod? :000 mert már 2 hezte biciklizek napi masfel, két órát
És tényleg nagyon sok reményt adsz ezzel
2014. júl. 16. 08:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!