Erre rábízhatom a biciklim hosszabb időre?
Félek,hogy elviszik,ezért vettem ma egy ilyen zárat 8 ezer forintért.Rá merjem bízni,vagy 5 perc alatt leszedik?
Köszönöm.:)
Állítólag a képen látható görgős kerékpárzár is kellően biztonságos, mert fűrészeléskor a görgők forognak. De azt nem tudom hogy erővágónak hogyan áll ellen.
Az általad belinkelt lánc fűrészelhetőnek tűnik és erővágóval is "támadható". Keserítsd meg a tolvajok életét több zárral is. Nem azt mondom hogy végy, hanem tedd rá a régi zárakat is, főleg a földhöz közel, hogy ha fáj a derekuk a hajolástól.
Én is kínozni szoktam a tolvajokat, az ablakom alatt lopni akarták egyik szomszédom motorját, erre én észrevétlenül kimentem egy vödör hideg vízzel és nyakon borítottam. Majd megkértem hogy mosolyogjon a térfigyelő kamerába. Az agyatlan idióta meg is tette és közben megkérdezte melyikbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!