Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Amikor először ültél outin,...

Amikor először ültél outin, az elmondások alapján sokkal sokkal rosszabbra számítottál?

Figyelt kérdés
Kényelmetlen, ráz, görnyedő testtartás? Nem, ez az élet.
2014. jún. 24. 08:27
 1/5 Wadmalac ***** válasza:

27 éve országútizom.

Ha jól emlékszem, az első perctől felért a szexszel. :)

2014. jún. 24. 15:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Tegnap ültem először ilyen masinán, miután kipróbáltam, kérdeztem hogy kértyával lehet-e fizetni. :D
2014. jún. 24. 15:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Amúgyis eszelős érzés az outira váltás, de még ha előtte egy nagyáruházi "biciklit" hajtott az illető, akkor tényleg olyan mint ahogy az első válaszadó írta :D
2014. jún. 24. 22:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Szerencsére még nem volt alkalmam ilyen áruháci cuccokat kipróbálni. :D
2014. jún. 24. 22:25
 5/5 Wadmalac ***** válasza:
Én 14 évesen egy 5-gangos Csepel oúti utánzatot kezdtem el átépítgetni és így jutottam el lassan a mai 600 Ultegra alu jószághoz. Így nekem az átmenet elég folyamatos volt ahhoz, hogy ne érjen sokkszerű élmény. De látom azok arcát, akik kipróbálják úgy, hogy előtte még nem ültek országútin. :D
2014. jún. 25. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!