Mivel tisztítjátok a bringát? Láncot szoktátok?
Figyelt kérdés
Használt bringát vettem, szeretném szépíteni, hogy csillogjon-villogjon. Sima víztől nem igazán lett teljesen tiszta, mást meg nem mertem még rátenni.
A lánc is elég poros, saras és gondolom ez nem jó neki. Nincs lánctisztító löttyöm itthon, lehet valami házi szerrel is tisztítani?
2014. jún. 21. 13:32
1/3 anonim válasza:
a láncot, fogaskerekeket én speciel magasnyomásúval szoktam tisztítani, majd miután megszáradt egyből olajzás, a vázat pedig olajos ronggyal törölgetem, attól csillog szépen.
2/3 anonim válasza:
A láncot én leszedem és beteszem brigéciolba, aztán olaj és szárazzal törlés. A fogasokat ronggyal kefével, a vázat vizes ronggyal.
3/3 anonim válasza:
A vázat valamilyen mosószeres/mosogatószeres, vizes ronggyal tisztítom, majd szárazzal áttörlöm. (Néha Clinnel is áttörlöm a mosás után a vázat.)A láncot minden olajozás előtt tisztítom. Lánctisztítást egy vastag pamut ronggyal(elnyűtt póló) csinálom. Azért fontos, hogy vastag legyen, mert a racsni takarításakor szétszakadna. Néha kap egy kis WD40-et ha nagyon koszos (,de ez elhanyagolható) és csak aztán törlöm át. Takarítás után olajozom, majd megjáratom és a felesleget letörlöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!