Tekeréstől kicsavarodik a bal pedálnál az ami tartja és leesik az egész pedálos rész. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Többször már meg lett húzva erősen, de ugyanúgy lecsavarodik egy idő után. Mit lehet kezdeni vele?2014. jún. 20. 22:00
1/5 Dreigang válasza:
Ha a pedál tekeredik ki a hajtókarból:
a kikopott menetre teflon szalagot lehet tekerni (vízvezeték szereléshez használatos), a mennyiséget jól eltalálva orvosolható a hiba (nálam bevált):-)
2/5 A kérdező kommentje:
Mármint nem csak a pedál hanem az a hosszú résszel együtt esik le... nem tudom mi a neve. Szóval az azt tartó anyacsavar csavarodik le a tekeréstől. És hiába húzzuk meg.
2014. jún. 21. 12:56
3/5 Dreigang válasza:
Lehet, hogy érdemes egy szervizben meghúzatni, ott biztos van megfelelő szerszám hozzá. Magam is jártam úgy, hogy normál csőkulccsal próbálkoztam, de nem fért be rendesen a helyére, és párom bicóján elsőre letekeredett a hajtókar.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom szervizbe vinni mert az messze van, kocsi meg nincs.
Ha ilyen teflon szalagot teszek a csavar anya alá az segít? Vagy ha esetleg két anya lenne ott rajta? Talán elfér még egy. Vagy ezektől nem lesz jobb?
2014. jún. 22. 16:08
5/5 Dreigang válasza:
Ezt már látni is kellene (legalább kép link), de inkább élőben megítélhető, így nagyon sanszos a szerviz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!