Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Budapestre milyen bicikli...

Budapestre milyen bicikli felnit ajánlotok előre?

Figyelt kérdés

Pestre költöztem és hát veretem neki rendesen, vigyázok azért a padkákkal meg minden, de egyre nagyobb nyolcas van az első kerekemben. Hátul dupla falú felni van, elöl sima de egyszerűen ennél óvatosabb már nem akarok lenni. Úgyhogy ajánljatok vmi strapabíró duplafalút vagy ami bírja a napi szintű járást melóba, mindenhova. Hátsó is egyébként kezd nyolcasodni....úgyhogy arra is mondhattok vmit.

Kenda k90 slick van elöl-hátul, és nem telós a bringa. KÖszi szépen:)

2014. jún. 16. 14:02
 1/1 anonim ***** válasza:

Első körben a járdázást hanyagold, és máris nem lesz gondod a padkákkal. Mondjuk egyik-másik úton meg akkora kátyúk vannak, hogy egy T-34 elakadna benne...

Nekem már vagy egy éve Rodi Excalibur FR (tárcsás) van elöl-hátul, eddig bevált. Napi 30-40 km vacak pesti utakon.

2014. jún. 16. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!