Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ezt össze tudnám hangolni a...

Ezt össze tudnám hangolni a bringámon?

Figyelt kérdés
A lényeg, hogy van egy régi acélvázas KTM országútim és ezt szeretném újítani. A legfőbb változtatás az lenne, hogy egyenes kormányosra alakítanám és Dual Control fékváltókart raknék rá. Viszont hátul csak 7 sebesség van, és emiatt MTB fékváltókart szeretnék rárakni (pl.: Alivio, Acera. A kérdésem, hogy ez mennyire hangolható össze, az én 25 éves rendszeremmel, illetve működőképes lesz-e egyáltalán, esetleg pontatlanul fog működni? Remélem, hogy nem én vagyok az első aki MTB váltókarokat akar egy országútira szerelni. :) Előre is köszönöm a segítséget!
2014. jún. 8. 09:52
 1/3 Alex Fly ***** válasza:
Ha 7sebességes indexes váltórendszered van, akkor működhet. Ellenkező esetben a fékkarhoz illő váltót is be kell szerezned hozzá.
2014. jún. 8. 22:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Biztosan Dual Control fékváltőkart szeretnél? Úgy tudom az csak Deore-tól van felfelé (nem 100%) és elég drága is. Szerintem esztétikailag sem mutatna jól egy acélvázason.

Én így városiasítanám:

[link]

[link]

Ha nem szereted a hallgatni, hogy jól váltottál-e, kicserélheted pozicionált váltókarra, vagy ha egyáltalán nem jó az alsócsöves megoldás, akkor van kormányvégbe tehető váltókar is.

Vagy mindenképp egy montis szereléket akarsz feltenni egy ~60centis kormányra? Hát hogy néz mán az ki?

Ha a váltó-kompatibilitás behatóbban érdekel: [link]

2014. jún. 9. 13:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Ja, a két képet a fékkar alternatívák miatt linkeltem.
2014. jún. 9. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!