Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Melyiket vegyem? Obiba vagy a...

Melyiket vegyem? Obiba vagy a shwin csepelbe kolikon montit 34ezerért?

Figyelt kérdés
Az obis is 34 ezer körül lenne. A kolikon 26'' köszi
2014. jún. 5. 10:55
 1/8 A kérdező kommentje:
Az obisnak nem tudom a márkáját.
2014. jún. 5. 10:56
 2/8 anonim ***** válasza:
2 szemétkupac közüp mindegy melyiket választod, az szemét marad.
2014. jún. 5. 11:46
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát nem is fogok százezerért venni bicajt,inkább a kisbabámra költöm! Boltba járni ezzel talán nem is lehet?jaj talán hátrafele megy a kereke vagy mi? :-)
2014. jún. 5. 13:03
 4/8 anonim ***** válasza:
boltba járni lehet vele, de te egyáltalán nem írtad le, hogy boltba járásra kell csak a bicikli, és a SPORT, MOZGÁS kategóriában nem számíthat rá senki, hogy te boltba járásra keresel bringát, ha nem írod ki... többre nemigen lehet használni, sőt még a boltba járás közben is tönkre megy rajta 1-2 év alatt ez az amaz..., de remélem, a kisbabádat nem akarod ráültetni gyerekülésbe egy ilyen közveszélyes roncsra...
2014. jún. 5. 14:57
 5/8 A kérdező kommentje:
Előszöris köszönöm hogy megtiszteltetek és válaszoltatok!Én azt nem tudtam hogy ebben a kategóriában itt a gyakorin csak olyanok irhatnak akik "jaj veszek egy kétszázezres bringát mert megyek a hegyekbe túrázni" címszó alatt..!!!Amúgy dehogyis rakom a bringára a gyermekemet erre a szemétre,akkor ezt a szemetet én hajtom,ha meg vinnem kell Őt valahova akkor gyors felteszek egy olyan kérdést is hogy melyik több százezres bicajt válasszam!! Remélem megfelel??? Amúgy én egyszer vettem eddig életemben bicajt az is a legolcsóbb monten bike volt és hosszú évekig jó volt..és megszámlálhatatlanul sokszor eljutottam vele a boltba :) sőőőt még a messzebbikbe is elmentem egyszer :)
2014. jún. 5. 15:27
 6/8 A kérdező kommentje:
Bocsi előbb kicsit 'nyersen' írtam :-) csak azt hittem ez egy tök egyszerű kérdés lesz.
2014. jún. 5. 15:57
 7/8 Alex Fly ***** válasza:

Kissé nyersen fogalmaztak az előző hozzászólók, de a lényeg az, hogy 34ezer forintból egész egyszerűen nem lehet ahsználható új kerékpárt kihozni. Sem az obiban, sem máshol. Ha figyelembe vesszük a nagykereskedelmi árrést, akkor olyan 40-50ezer forint az az összeg, amennyiből már ki lehet hozni a legolcsóbb, belépőszintű használható kerékpárt -és akkor még a gyártónak/forgalmazónak egy fillér haszna nincs rajta. Ez alatt már olyan jompromisszumokat kellene kötni, ami komoly használhatósági és biztonsági problémával járna. Ha nnincs rá több pénz, akkor érdemes a használt járművek között körűlnézni, ott ki lehet fogni elfogadhatót ezen az áron.

Ha viszont ragaszkodsz az áruházi KLT-hez, akkor ne felejtsd el erre még rászámolni az üzembehelyezés költségét, ami általábn még 50000 forint a kijelölt szervízben és a garancia feltétele -elengedhetetlen, ugyanis normális kerékpárszervíz általábn nem vállalja az ilyen gépek javítását vagy a legkisebb hiba esetén többe kerülne, mint a vételára.

2014. jún. 7. 06:38
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Megvettem egy kerékpárüzletben egy 35 ezer forintosat s őszíntén megmondva szuper jó a bicaj!!! Aztán mégsem volt 100 ezer fölött!! Ahhoz hogy én elsuhanjak vele a közértbe szinte tökéletes. Ja ráadásnak meg még a gyereket is viszem magammal :) Majd ha túrázni készülök amit kétlek na akkor majd belefektetek talán 39-ezret is :)
2014. jún. 7. 15:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!