Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Vannak már országúti kerékpáro...

Vannak már országúti kerékpárok 70000 forint alatt?

Figyelt kérdés
77.000 forinttól láttam ilyen kerékpárokat, de ezen ár alatt EGY sincs?!

2014. jún. 4. 22:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
hogy a francba ne lenne a 20 a kulcsszó... 20 éve 20ezerért kaptál belépő kategóriás kerékbárt mivel 20 éve 20 ezer annyit ért, mint most 100-120ezer... amiért csodák csodájára, most is kapsz, belépő kategóriás kerékpárt...
2014. jún. 5. 15:06
 12/15 A kérdező kommentje:

Pontosan ezt mondtam, hogy a kulcsszó nem a húsz darab ezres, hanem a két évtized. Két évtizede amit megkaptam húszezer ft-ért, az két évtizede volt. Ma már több kell.

Az én fejemben a húszezer maradt meg.

Nem pedig annak (a maihoz viszonyított) gigantikus értéke.

2014. jún. 5. 15:43
 13/15 anonim válasza:
70ezerből akár kétszer húzott kromó ötvözet csőszettből épített fékváltókaros (RSX vagy RX-100) bringát is ki tudsz fogni. Oké, a 90-es évek belépő-hobbikategóriája ez, de ezerszer több használati értéke van, mint a 80ezer ft-os "kerékpárnak" amit boltban kapsz.
2014. jún. 6. 20:58
 14/15 anonim ***** válasza:
hát ez is igaz, de eggig használtról nem volt szó :) én egy 2006 os bianchi outit is kifogtam egyszer 40.000ért... újgazdag kisfiú nem volt tisztában az értékekkel.. 2010ben megszorultam, meghirdettem 110ért, és 2 napon belül elvitték :D ki lehet fogni ilyeneket is, aki keres az talál.
2014. jún. 6. 21:30
 15/15 anonim válasza:

Ha esetleg húzódsz aretro iránt, akkor ezeket ajánlom:

Csepel Sas

Csepel Apolló

Csepel Marathon

Esetleg Favorit országúti kerékpár.

Nem olyanok mint a mostaniak, meg sok minden már elavult rajtuk, de a célnak megfelelnek. Én kezdőként egy Sas-t hajtok. :)

2014. jún. 7. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!