Van most a leárazás miatt 70-75 ezer forint körül KTM bicikli a Hervisben? Ha nincs akkor szerintetek vehetek ugyanilyen áron X-fact-et?
Figyelt kérdés
2013. júl. 25. 12:24
2/4 anonim válasza:
Csatlakozom az elottem oly engedekeny valaszolohoz. Nekem sincs ellenemre :)
3/4 anonim válasza:
KTM egy egeszen jo marka a piacon, az X faktorban viszont kiszavazhatnak:)
Komolyra forditva a szot:
KTM egy kerekpart is gyarto jarmuuzem, az X-Fact pedig nem is letezik mint marka, hanem a Hervis sajat gyartasu valamije (lakatos-Jozsi heggeszti valahol a pusztaban).
Arra koltod a penzed amire csak akarod ... sokan szeretik kidobni a penzuket a semmibe :)
4/4 anonim válasza:
nekem is x-factom (pontosabban extreme pro) van és tökéletesen működik, amúgy megy ausztriáman tervezik és tesztelik őket, az meg hogy hol gyártják, az más kérdés, úgyis szinte mindent kínában gyártanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!