Leesik a lánc, szalajt, nem vált?
Figyelt kérdés
Szereztem egy dirt montit kb ingyen, de nincs első váltó és lánctányér, vagyis egy fogaskerék van elől. Használható első váltó nélkül? Sűrűn leesik a lánc gondolom most igy tul hosszú, meg nem jók a beállítások. Pobálgattam igy randomra állitgatni most kevesebbszer esik le de szalajt, szóval valamiváltozott... Be tudom ugy méretezni a láncot és állitani váltót, hogy működjön?2013. júl. 23. 01:52
1/6 anonim válasza:
A dirt gépeken nincsen első váltó, általában be is tudják állítani.
2/6 A kérdező kommentje:
Ezen volt eredetileg. Látszódik a helye. Valaki leszerelhetett előlről 1-2 tányért, meg a váltót. Láncvezető kellene elöre? Vagy anélkül is működnie kellene ha utánnaállitok?
2013. júl. 23. 02:07
3/6 anonim válasza:
Dirt montira inkább vegyér láncterelöt, mert ugrásoknál könnyen ledobja a láncot
4/6 anonim válasza:
azt alithatod....lancfeszito plussz rockring
5/6 anonim válasza:
Két lehetőség van:
1. Túl gyenge a hátsó váltó rugója így nem feszíti eléggé a láncot.
2. Teszel egy láncfeszítőt a bringára és meg lesz oldva a problémád. Dirt-re felesleges két sebesség, igazából soha nem értettem azokat akik több sebességes bringát használnak. Legjobb az egy sebességes, csúszópapucsos.
6/6 anonim válasza:
"de nincs első váltó és lánctányér, vagyis egy fogaskerék van elől."
Akkor most mi van? Az a "fogaskerék" a lánctányér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!