Duplavállas teleszkópból létezik lockolható?
Figyelt kérdés
Hegynek felfele szerintem úgy lenne kényelmesebb. Csak nem tudom létezik e olyan egyáltalán. Esetleg ha valaki ismer ilyet linket tudna küldeni? Örülnék ha 60E körül lenne :)2014. máj. 25. 17:59
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem de a duplavállas 180nál kezdődik meg azok nem nem csak 1 kg-sok 3-4 azt hiszem meg ha duplavállas akkor dh gép ha jól gondolom vagyis csak abba éri meg az meg 20-18-24 kg kb
2/3 A kérdező kommentje:
ilyen xc vázam van. Ebbe gondoltam hogy raknék egy duplavállasat, de lehet csak szimplavállas 150es rugóutas lesz.
2014. máj. 25. 23:01
3/3 anonim válasza:
ebbe 150nél nagyobbat ne is tegyél. Ez nem egészen dh gép. És különben is dh bringával felfelé max úgy mész ha kocsival húznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!