Kerékpározásnál mi jó ha van nálunk a pumpán és lakaton kívül?
Figyelt kérdés
Mert ugyebár bármikor beüthet a ménkő...2014. máj. 24. 13:13
11/17 anonim válasza:
vasárnap a dűlőúton a pénztárcámból bármikor hívhatok egy taxit...
12/17 anonim válasza:
2012 7000km; 2013 12000km; 2014 eddig 6500km;
vízről mindig gondoskodom, télen ritkán megyek messze, max velencei tavat kerülök, az nekem ajtótól ajtóig 55km. egyébként ahogy írta már valaki, pénztárca és telefon... teljesen felesleges teljes túlélőfelszerelést cipelni, egy jól karbantartott kecskének nagyon kicsi a valószínűsége, hogy olyan baja lesz, amihez imbuszkulcs készlet, vagy villáskulcs kellene, a kerékben ott a defekt lötty. a kis pumpám ami amúgy 8bar-ig fúj az azért ott van egy kis tatyóban...
13/17 anonim válasza:
Utolsó előtti, szerintem meg elég nagy barom az, aki egy kilazult csavar miatt taxival viteti magát haza, a szerszámkészlet árának sokszorosából :))
14/17 anonim válasza:
megvédeném az illetõt, minõségi jól karbantartott bringákon, nem lazulgatnak csak úgy ki csavarok, ha meg laza csavarokkal indulsz otthonról, azt meg is érdemled...
16/17 anonim válasza:
Értem, tehát a hibák kizárólag a műhelyben, ellenőrizhető körülmények között keletkeznek, használat közben sosem :) ez megnyugtató :)
17/17 anonim válasza:
tehát hordjunk magunkkal az év 365 napján egy szerszámos ládát, mert "lehet" hogy egyszer majd talán meglazul a fék, vagy kiesik csak úgy magától a kerék... esetleg leesik a váltó a helyéről? évi 10.000+ al bátyámmal ezek közül 1 sem történt meg az elmúlt 15 évben mondjuk ő mindig hord magánál 2db gumileszedőt, láncszétszedőt + egy pótgumit), nekem az elmúlt 3 évben annyi hibája volt a bringámnak, hogy egyszer lejött a kormánybandázs,... nem bántam meg, hogy nem cipelek magammal 10kg szerszámot, mert talán esetleg valami történik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!