Kerékpározásnál mi jó ha van nálunk a pumpán és lakaton kívül?
Figyelt kérdés
Mert ugyebár bármikor beüthet a ménkő...2014. máj. 24. 13:13
1/17 anonim válasza:
pumpa felesleges ha nincs nálad folt meg ugye kell valami amivel leszeded a külsőt de vannak alapból ilyen multifunkciós szerszámok kimondott olyanok amiket viszel magaddal nem a legprofibb dolgok de arra jók, hogy ha egyszer kell. amúgy még üditő nem árt
2/17 anonim válasza:
Kedves elsö! Már hogy lehet a pumpa felesleges? kaptál már valaha defektet? Ha lapos a kereked fogod a pumpát ès felfujod mèsz kb 200* mètert aztán megint. Hidd el jóbb pumpálgatni mindt hazáig tolni. Amugy a kèrdèsre a válasz : kulacs, óra, akár km óra univerzális csavar huzó kèszlet, bicska , telefon
3/17 anonim válasza:
hát én inkább tolnám hazáig mint 200m enként pumpáljam ugyanannyi idő alatt otthon lennék. amúgy az irtam, hogy magában én feleslegesnek tartom mert ha defektet kap valaki akkor kellene folt meg több szerszám is mint irtam.
4/17 anonim válasza:
200km es edzésre sem viszek mást, csak pénztárcát és telefont.
5/17 anonim válasza:
4-es:Az bátor.És ha defektet kapsz?
6/17 anonim válasza:
Még egy kis apró, hogyha gáz van, akkor tudj telefonálni. amúgy a pumpa felesleges szerintem. Én biztosan nem fújtatnám 100m-ként ilyen dög melegben. Kulcs, aprópénz, kerékpár computer, lakat. Én ezeket viszem mindig, aprót kivéve. Kulcsot viszem a lakathoz, ha úgy adódik, hogy be kell mennem valahová, le tudjam zárni. a computer meg jó, mert tudod, hogy hány km van hátra az útból, meg mutatja az időt. Szerintem ennél több nem kell. Inni meg tudsz a csapokból a téren.
7/17 anonim válasza:
4#
a defektvédő lötyi ott van a gumiban, az megvéd a kisebb defektektől, ha meg nagy durrdefektet kapnék, ami hozzáteszem, az elmúlt 15 évben 1 alkalommal fordult elő, akkor fogom a telefonomat, és felhívok valakit aki rendelkezik gépjárművel, vagy ha van a közelben város, akkor eltolom, a legközelebbi kerékpárszaküzletig, ahol kinyitom a pénztárcámat. De ha 200km-es túrát teszel, az feltételezhetően aszfaltot jelent és olyan bazi pici a defekt esélye, rendeltetés szerű használat mellett...
ismerek olyat, akinek ott fityeg a hátizsákjában a teljes túlélő készlet, és panaszkodik is 40-50 km után, hogy majd leszakad a dereka...
8/17 anonim válasza:
azért azt hozzátenném, az előttem lévő hozzászólást elolvasva, hogy dög melegben van nálam legalább 3 liter víz, és előre utánanézek, hol tudok utánatölteni.
9/17 anonim válasza:
Én montival jövök-megyek, rengeteg erdő, szántó, stb. Én is használok defektvédő trutyit, ami k.jó találmány, de a szakadás ellen nem véd, tehát van nálam 2 belső + pumpa. Akkor ragasztok, ha ezek mind tönkrementek (egyszer volt ilyen, sok-sok éve) Meg alap szerszámok, fék/váltóbovden. A vázon elfér, nem sok helyet foglal. A farkamat belenyomkodhatom a tömött pénztárcámba vasárnap egy dűlőúton :)
10/17 anonim válasza:
Látom nem sok tapasztalt van, csak próbál okos lenni. Tavaly 12 ezer kilométert tekertem le. Én a háromszög táskámban hordtam mindent. Imbusz kulcs, csavarhúzó, 17-es és 15-ös villáskulcs és egy spray ami habot fújva be ragassza és felpumpálja a gumit bármekkora lyuk van a belsőn, oké 2centinél ne legyen nagyobb. :D Nameg víz, telefon, km óra és láthatósági mellény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!