Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ez a kerékpár megéri az árát?

Ez a kerékpár megéri az árát?

Figyelt kérdés
[link]

2014. máj. 10. 23:42
 1/4 anonim válasza:
Igen szerintem meg jók ezek a biciklik.
2014. máj. 10. 23:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Persze benne van a pakliban, hogy 1000 km után viheted a kereket centríroztatni, az agyak majd kotyognak, a lánc mehet a kukába stb. Én ebből a pénzből használtat vennék.
2014. máj. 11. 07:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Az agyak kotyogásához csak egy villáskulcs kell. A láncok megnyúlása meg kvázi törvényszerű mind az olcsóknál, mind a drágáknál. Azért felesleges több százezres bringára költeni, mert picivel jobbak az alkatrészei, amiket egy idő után úgy is cserélni kell.

Egy használt bringába való befektetés nem rossz ötlet, de azon szinte azonnal cserélni kell a láncot (gyakran a fogaskoszorúval együtt), sőt olykor a hajtóművet is, ha már úgy néz ki, mint egy körfűrész... vagy ha nem, akkor is célszerű beszerezni tartalékot.

Szerintem jó kis bringa ez. Előny, hogy nincsen túlárazva.

2014. máj. 17. 08:39
 4/4 hederics zoltán válasza:
Még kezdőknek sem ajánlom.Nekem három hónapig volt egy az első úton defekt hátul 7-s sor van nagyon kevés országútira. Most vettem egy használt kerékpárt sokkal jobb felszereltséggel teljesen más.
2014. máj. 19. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!