Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Belépőszintű teló esetén van...

Belépőszintű teló esetén van különbség a Suntour és a Rockshox között?

Figyelt kérdés

eladó mondja: ez jobb kerékpár mert ezen rockshox a teló. de mind a két teló a suntour és a rockshox is belépőszintű, mezei rugós telók.

előfeszítés, lockout nincs, van egy rugó, egy gumigyűrű, némi kenőanyag és ennyi.

van érdemi különbség?

mert az ok, hogy a rockshox nagyobb név (bár már ez se feltétlen igaz), de ezen túlmenően?

2014. ápr. 30. 11:58
 1/3 anonim ***** válasza:

pontosan milyen teleszkópokról van itt szó?

sountur belépő kategóriája jóval alacsonyabban van, mint a rockshoxé, a sountur már talán tesco bikeokra is gyárt villákat.

2014. ápr. 30. 12:06
 2/3 A kérdező kommentje:

hát én csak azt tudom (típusnevet nem tudok fejből) hogy a felszeleltség mindkettőben 1-1 acélrugó és slussz.

ezzel együtt a rockshox-os bringát veszem, csak kíváncsi lennék jobb-e mint a másik.

sztem nem.

ha a merida, giant, trek, kellys, bianchi, dema, kona gyártók be merik vállalni a suntour-t nem belépő, hanem akár prémium szinten is, ott olyan nagy gond nem lehet.á

2014. ápr. 30. 12:09
 3/3 anonim válasza:
RockShox teleszkóp klasszisokkal jobb mint egy suntor! A kettőt nem is lehet összehasonlítani! A neves gyártók is többnyire trekking kerékpárokban használnak suntort meg belépő kategóriás cc biciklikben! Nem tudom milyen típusú suntor, de nekem van egy XCM típusú teleszkópom, hát az elején még csakcsak, de akkor sem mozogta ki a 100mm-ből a 40mm-t, pedig rendszeresen karban van tartva.Szimering, olaj csere minden volt rajta. Ha arra vágysz hogy mozogjon is alattad a teleszkóp akkor rockshox. Feltételezem hogy XC28 vagy XC30-as villáról van szó, nagyon jó kis villák!
2014. ápr. 30. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!