Belépőszintű teló esetén van különbség a Suntour és a Rockshox között?
eladó mondja: ez jobb kerékpár mert ezen rockshox a teló. de mind a két teló a suntour és a rockshox is belépőszintű, mezei rugós telók.
előfeszítés, lockout nincs, van egy rugó, egy gumigyűrű, némi kenőanyag és ennyi.
van érdemi különbség?
mert az ok, hogy a rockshox nagyobb név (bár már ez se feltétlen igaz), de ezen túlmenően?
pontosan milyen teleszkópokról van itt szó?
sountur belépő kategóriája jóval alacsonyabban van, mint a rockshoxé, a sountur már talán tesco bikeokra is gyárt villákat.
hát én csak azt tudom (típusnevet nem tudok fejből) hogy a felszeleltség mindkettőben 1-1 acélrugó és slussz.
ezzel együtt a rockshox-os bringát veszem, csak kíváncsi lennék jobb-e mint a másik.
sztem nem.
ha a merida, giant, trek, kellys, bianchi, dema, kona gyártók be merik vállalni a suntour-t nem belépő, hanem akár prémium szinten is, ott olyan nagy gond nem lehet.á
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!