Mi a különbség az olcsó ~20 000 ft-os és a több 100 000 ft-ba kerülő kerékpárok közt?
Nekem mindig csak ez az olcsó jutott, de a célra tökéletesen alkalmas. Gondolom a drágább jobb minőség + meg kell fizetni a márkát, de azon kívül? Miért éri meg azokat megvenni?
(A verseny és egyéb terepre tervezett kerékpárokat most hagyjuk). Városban, földúton, betonon, (átlagos használatra) miért nem jó az olcsó?
Nekem ilyenem van, csak egyenes kormánnyal: [link]
Ha jól emlékszem 25k volt, haverom meg ennek sokszorosért vett és ugyanarra használja mint én. Nem értem miért kell ilyen drágát venni, ennyi pénzért már motort, autót is lehetne kapni!
Ez olyasmi kérdés, hogy minek lecserélni a trabit mondjuk VW-re, ha egyszer az is elvisz mindenhová. Elhiszem, hogy te most elégedett vagy azzal a bicajjal, de ha egyszer kipróbálnál pl. egy középkategóriás Merida-t, akkor máshogy látnád a dolgot.
Nem mindegy, hogy mennyi idő alatt, mekkora erőfeszítés árán, és milyen kényelmesen teszed meg az utat A-ból B-be. Boltba járásra tényleg elég egy Tescobájk, de túrázásra, sportolásra ezek már nagyon idejétmúltak, és alacsony minőségűek.
mit számít a súlyom?
városi közlekedés, vásárlás, ügyek intézése...stb
Csak annyit számít, hogy ha nem 50-60 kiló vagy, akkor egy újonnan 20-30 ezres ipari hulladék szétesik alattad és a fogsorod 10x drágább lesz egy rendes bicajnál. :)
50 kilós tininek városba, egyenes útra nyilván jó egy teszkóbájk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!