210 km-es túrára indulnánk nyáron, és bár nagyon precíz és pontos a szervezés, nem kaptunk eszközlistát. Az alábbiak közül mi lényeg, mi nem?
Eddig ezt gyűjtöttem:
Garnitúra GoPro és egy kézikamera (én dokumentálom az eseményt)
Bicska, távcső, személyes dolgaim (szemüveg, telefon stb.), piperecuccok, biciklizár, 10.000 Ft, Gázfőző+palack, szikravető, főzőedény, kulacs, hálózsák, polyfoam, sátor, pumpa, kis szerszámos a nyereg alatt (kerékjavítás is!), könyvem, térkép+tájoló+ceruza+1M fonál, esőkabát, ruha, sisak meg az összes többi kötelező dolgok.
Mit kell kiszedjek? 30L a táskám össz befogadóképessége, és még van rajta kismillió zseb. (Persze biciklis táska.)
Egy hetesre, öt naposra tervezzük a túrát.
Amit szerintem kitehetsz:
szikravető
pumpa ( elég ha megbeszéled, hogy legyen ott 1-2 pumpa)
a szerszámosat is otthon hagyhatod, ha valaki más visz
Talán a távcső is fölösleges.
Gázfőző+palack, szikravető, főzőedény,polyfoam, sátor
210km 1 napos túra, feleslegesek az ilyen cuccok.
Persze, van akinek 1 nap, de mi nyugodt tempóban, 10< fővel szeretnénk megtenni ezt a távot, egy hét alatt. Nem egyfolytában tekerni fogunk, nem akarunk sem versenyezni, sem rekordot fölállítani. Tekerni szeretnénk egy jót.
Közben más program is van. Múzeum, via-ferrata, barlangászás, hegymászás, tábortűz - egyszóval szuper buli.
Ha különösen lassan tekersz, akkor is 12 óra alatt lehet teljesíteni a távot. Ha egy hétre elosztom, akkor 1 óra 40 perc tekerés. Ez azért nevetséges.
Szerintem hagyd otthon a kerékpárt, mert ennyi idó alatt gyalog is megteheted a távot.
Nem rosszindulatból írtam. Számolj utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!