Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen trekking-cross/trekking...

Milyen trekking-cross/trekking/túrakerékpárt ajánlotok ilyen márkák közül, ilyen áron? Bővebben

Figyelt kérdés

Többnyire aszfalton(jó magyar utak) használnám, de minimálisan bírja az erdei, kavicsos utakat is megpakolt hátsó túratáskával. Keret: 100-120 e Ft. Ezek közül választhatok: Cube, Merida, Cross, S. Csepel. Továbbá 28-as kerekeket szeretnék, és hosszútávon kényelmes legyen a tekerés vele.

Eddig amik felmerültek:

-Merida Crossway 20

-Cube LTD CLS

-Kross evado 2.0

2014. ápr. 15. 10:41
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
hogy lehet egy cube, meridát egy mondatba foglalni egy gagyi kínai csepellel?
2014. ápr. 15. 11:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdésem, ezek közül választhatok és pont.
2014. ápr. 15. 11:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Nagyjából megválaszoltad a kérdést, mivel ez a 3 típus jöhet szóba. Szerintem a Cube legjobb most ár-érték arányban. A váltókat, hajtóművet, és a kiegészítőket tekintve is veri a többit.
2014. ápr. 15. 13:05
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Felsorolt márkák közül ezt a hármat találtam eddig valamire valónak, de akkor a 3 közül csak dönteni kell. A Merida és a Cube egy árban van (120e), a Kross úgyemlékszem olcsóbb.

2014. ápr. 15. 13:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én azért még ide sorolnám a Kellys-t is. Nézd meg ezt az oldalt. [link] Én itt látok már az idei szériások között is 100-120 körülit, a tavalyi szériások közül már profibbat kapsz ennyiért.

Üdv!

2014. ápr. 15. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!