Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ti nem éreztek ilyenkor...

Ti nem éreztek ilyenkor magasfokú gyűlöletet?

Figyelt kérdés

Tegnap tekertem körbe a Velencei tavat a régi peugeot outimmal mert sajnos csak erre futja, de már rég álmodozom egy frankó felsõbb kategóriás outiról és a fél karom odaadnám, és akkor ilyenek mászkálnak... az egyik 200méteres "hegymenetben" magamban röhögve elhaladtam egy 4 fõs társaság mellett, 2fiú2lány tetõtöl talpig biciklis szerkó, mind lábán olyan spd cipõ aminek az árából a biciklim és minden rajtam lévõ ruha kíjönne, méregdrága kupak a fejükön, egy 500+ os Cannondale outi, egy 500+ os trekk a csajoknál 2db 300ft merida, és mind a 4 sípoló tüdõvel tolja, de közben a cigi mindnek ott lóg a képében...

2 kört tekertem 2* értem õket "utól" második kõrnél megkérdeztem ôket reménykedve, hátha a 8dik kört tekerik azért ilyen fáradtak, de nem... az elsõ volt, és még engem néztek hülyének, hogy képes vagyok egyedül 2 kört menni, mert az milyen uncsi már...

2014. ápr. 14. 09:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem vagyok egy kicsinyes és felszínes ember.
2014. ápr. 14. 09:11
 2/12 anonim válasza:
96%
Ezt a dolgot irigységnek hívják, sajnos a legtöbb ember hajlamos rá :-)
2014. ápr. 14. 09:13
 3/12 A kérdező kommentje:

én se tartom magam annak, és annyire nem vagyok ám kiakadva, mibt az az írásomból látszik, csak érdekel mit gondoltok azokról akik félmilliót ölnek egy olyan sportba, ami nem érdekli õket :)

volt már jó bringám, ha úgyvesszük van is New Yorkban egy tárolóban de hazahozni körûlnényes és drága lenne, de egyszer tslán visszajutok... még pár év Orbán kormány és biztosan :D

2014. ápr. 14. 09:17
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Mit gondolok róluk? Semmit. Miért kellene energiát fordítanom arra, hogy ítéletet mondjak másokról valami egsézen banális szempont alapján?

Lehet, hogy nem vagy annyira kiakadva, de a magasfokú gyűlölet egy kicsit erős. Ilyet tömeggyilkosokkal és kéjgyilkosokkal szemben érzek legfeljebb.

2014. ápr. 14. 09:25
 5/12 anonim ***** válasza:
51%

igen ilyenkor az én agyamon is átfut az a kis langyos bizsergés amit az okozna, ahogy egy fejszével verném szétt a fejét :) de igen ez irigység de én vállalom, ezért vagyunk emberek. :)

akiben nincs irigység az szerintem hazudik :)

2014. ápr. 14. 09:25
 6/12 kovpet ***** válasza:
78%

Egy piros lámpánál meg 20-30 millányi autó van a sávodban. És? Mindenki úgy költi a saját pénzét, ahogy neki jó.

Csak utána ne az én adómból korrigálják a rossz döntésük következményét.

2014. ápr. 14. 09:28
 7/12 anonim ***** válasza:
Azért irigység és gyűlölet/gyilkosságra való hajlam között van némi különbség...
2014. ápr. 14. 09:29
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes ám tekergetéssel tölteni az idődet, ha a lelked ennyire 'rendben' van :D
2014. ápr. 14. 09:31
 9/12 anonim ***** válasza:
43%

Én ismerem sperseust személyesen, neki a jó bringák a gyengéi, elõbb visszafordul egy bianchi után, mint egy Bianka után :D

de ha mélyen magunkbanézünk, biztosan mindenkinek van valami olyan amire irigy, ha az nem is egy bicikli pl, szóval ezért nem kell leszólni valakit... én pl rohadtul irigylem azokat akik nagy családi házban laknak... most hírtelen ez jutott eszembe, de biztosan van még az elsõ válaszolónak is valami ezen a világon amire irigy, persze tudom, Magyarok vagyunk, egybõl leszólni és kötekedni kell...

2014. ápr. 14. 09:53
 10/12 anonim ***** válasza:

Jaa hogy Sperseus!

Akkor a válaszom is más. Ahogyan virtuálisan 'megismertem' eddig, ő nem 'gyűlöletet' érzett. Ugye? :)

Az értékvesztés, a dohányos, gyenge teljesítményű sportolók valóban bánthatják az ember egészséges világképét. De nem másokat kell méregetni, lényeg hogy Te egészséges vagy és tekersz!!

Az előző kommentért pedig elnézést, vegyük félreértésnek, de azért a kérdés alapján nem volt nehéz félreértenem :)

2014. ápr. 14. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.