Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ilyen bicikli megfelelne nekem?

Ilyen bicikli megfelelne nekem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Régóta nézegetek bicikliket, de sose jutottam el odáig, hogy vegyek is egyet. Most rászántam magam, de a régi ötletemhez húz még mindig a szívem. A fixi nem jön be, A BMX nekem kicsi, egy sima MTB nem jön be, sorolhatnám sokáig mert elég sok a kategória van ahogy néztem :D. A Freeride/Dirt biciklik tetszenek igazán... :)

Nem kívánok nagy freestyle bringás lenni, mivel már űzök egy sportot amit szeretek, és nemhagynám ott :) Nem is szaporítom a szót inkább linkelem a bringákat! :D

[link]

[link]

[link]

(matt fekete)

[link]

[link]

(ez is bejön bár hátra tárcsaféket raknék, és egy teleszkópot előre)

Ezek lennének. Köszönöm, hogy végigolvastad várom a válaszokat! :)))

2014. ápr. 7. 19:45
 1/8 anonim válasza:
Az utolsó annyira nem jó de a többi nagyon állat én a helyedbe a 3. venném
2014. ápr. 7. 20:25
 2/8 A kérdező kommentje:
Szerintem is a 3. a legjobb :)
2014. ápr. 7. 20:28
 3/8 A kérdező kommentje:
Esetleg ez: [link]
2014. ápr. 7. 20:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Azt ugye tudod, hogy ezek nem arra valók, hogy optimális idő alatt eljuss A-ból B-be? Szóval, ha ugratókon, meg bringa parkban akarod küldeni arra jók, de nem hatékony közelekedési eszközök. Ha ezzel tisztában vagy, akkor nem szóltam.
2014. ápr. 7. 20:37
 5/8 anonim válasza:
Ezeket honnan rendeled me mert annyira megtetszett hogy lejet én is veszek egyet.
2014. ápr. 7. 21:35
 6/8 A kérdező kommentje:
Városban nem igazán mennek, ink. Kertváros. Meg nemtudom :D
2014. ápr. 8. 10:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Míg nem kell 10km-t bringázz, addig jók ezek is. Másképp vegyél normális biciklit :))
2014. ápr. 8. 15:44
 8/8 A kérdező kommentje:
A 26" meret megfelelo? 195cm vagyok
2014. ápr. 8. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!