Szerintetek fontos a teleszkóp?
Figyelt kérdés
Én régen bmx eztem szóval nekem kicsit fura ahogy mozog tekerésnél meg egy patkára felugrani furcsa. Mostmár csak tekerésre kellene bicikli annyi esetleg "extrával" hogy azért patkára fel le ugranék nem neki hajtok meg stb:D Ilyen átlag használatra szerintetek fontos a teleszkóp?2014. ápr. 4. 17:42
1/3 anonim válasza:
Szerintem cseppet sem. Nézd meg pl. az amerikai városokban tekerő fixisek milyen trükköket nyomnak full merev "országúti" vázzal.
2/3 anonim válasza:
Szerintem sem az. Akkor érzem hasznát, mikor meredek terepen lejtőzök. Máskor csak fölöslegesen mozog össze-vissza. Főleg ha merev villához szoktál, akkor kár a teleszkóp.
3/3 anonim válasza:
Városban inkább a kényelem miatt jó, de nem létfontosságú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!