Kerékpár-teleszkóp becsúszószárát mivel szabad megkenni?
Figyelt kérdés
2014. márc. 24. 06:13
2/4 anonim válasza:
wd-40 tökéletes választás, ha valamibõl ki akarod mosni a zsírzást ezzel hosszabb távon tönkretéve azt... a becsúszó szárat nem kell külön kenegetni, tisztán kell tartani pl egy olajos ronggyal.
3/4 anonim válasza:
Na majd én mondom az én módszerem. Vékony olaj. Majdnem olyan fojékony mint a viz. Este fentröl körbe öntöm az szépen lefojik és reggel csak a csúszót finoman meg törlöm.meg azt ami melléfojt és kész. Több mint 1 éve beválik és oluan mint az új a Rock shox xc32esem
4/4 anonim válasza:
Én is a wd40-el szoktam. Volt, hogy majdnem egy évig állt a bringám, mert el voltam utazva, a teleszkóp teljesen be volt ragadva. A sprayből nyomtam bele, vártam kb egy órát míg lefolyik, majd nyomogattam és egyre jobban dolgozott és közben rozsdás levet kinyomta magából, letörölgettem. Befújtam még egy kicsit és tökéletesen dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!