Bicikli elejére lehet felrakni a fehér mellé piros villogót?
Nagyon zavaróak az előre szerelt piros villogók. Jobb a piros, mintha egyáltalán nem lenne valaki elöl kivilágítva, de ha már van fehér, akkor csak ront a helyzeten mellette egy piros.
Ha folyamatos fényű fehér lámpa mellé szeretnél egy villogót, abból is találsz fehéret. A pirossal csak csökkented a biztonságot: meglátnak, néznek, hogy mi az ördög, és már neked is mentek.
tavaly mentem melózni hajnalban télen a hidegben összehúztam magam a sapkától rosszul láttam, elõre pillantottam, egy piros villogót láttam 20 mèterre, nyugodt voltam, nem is gondoltam, hogy az idióta hölgy jön... nekem eltörött az orrom és agyrászkódásom lett, a néninek combnyak, kulccsont, törése volt... miközben memtõt hívtam, õ rendört ugyanis szitkozódtam, késõbb kaptam másolatot a rendõri jegyzõkönyvbõl, állítólag ezt mondtam:
idióta vén pi***, ki fogom taposni a beled, te vén k*** megöllek a k*** anyád, hülye p***, hogy dögölne meg az ilyen...
a némi ezt fenyegetésnek vette, a rendõrök szerencsére együttéreztek velem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!