Az U lakat a jobb vagy a lánc?
szerintem a lánc. mert engem nem érdekel +4 kiló
viszont cserébe kapok egy olyan eszközt amivel nagy oszlopokhoz is odaköthetem, vagy mindkét kereket, anélkül hogy aggódnom kéne hogy lecsípik.
az u lakatok többsége ugyanazért az árért kisebb mozgásteret és vékonyabb anyagvastagságot ad. 10mmnél vastagabb láncot ajánlok. ha zárt, őrzött, kamerás parkoló, akkor talán nem visizk el a biztőrök. ha utcán tárolod és iskola vagy munkahely(8 óra), akkor legalább 10mm +egy másik lakat és sose tárold ugyanott. bár elég valószínű hogy egyszer elviszik.
Nekem kicsi U-lakatom van. Egy idő után rááll a szemed az olyan vastagságú tárgyakra, amikhez tudsz lakatolni. De ha neked megéri a plusz súly azt, hogy nem kell annyi lelemény a lakatoláshoz, akkor vegyél láncot.
Egyébként én 5 éve lakatolom a biciklimet az egyetem különböző nem őrzött tárolóiban, és nem tűnt el. Sőt, időnként látok egy másik bringát, ő is télen-nyáron használja, és az a bicikli még szép is.
na jönnek már az idióta válaszok.
persze a 10e ftos fixid senkinek se kell, és ha egyetemre jársz, biztos találsz is olyan tárgykat. de kíváncsi vagyok hová kötnéd le a biciklidet pl egy mélygarázsban, ahol fél méter átmérőjű oszlopok vannak osz kész. inkább az utcára?
be lehet állítani az ulakatot is lustaságnak, már nem azért, de aki 4 kilót enm bír el, az ne járjon biciklivel.
az ulakat tipikus országútis gondolkodás, oda elmegy, de ha van egy drágább mtbod, akkor biztos hogy az kevés lesz.
az utóbbi jól írja, minél több lakat van, annál nehezebb. ebben a beregisztrálásban nem nagyon hiszek, mert ha józsibá a piacon megveszi a fiának, nem fog utánanézni hogy lopott-e. ezeket általában piacra viszik és áron alul kínálják, sok esetben nem is abban a városban, ahol ellopták, tehát esélytelen megtlaálni.
nem tudom mennyi egy regisztrálás, olyan 20 körül saccolom, 40ért már lehet venni gpses nyomkövetőt, azzal szerintem többre mész.
ja, külföldi játékregisztráció.
én ismeek vlaami nemzetközi adatbázisos dolgot, az 20 körül volt valamikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!