Vennem kéne egy bukósisakot?
Figyelt kérdés
Vettem egy verseny biciklit. Nem tervezek vele száguldozni,de mondták hogy lehet hogy nem ártana venni egyet. Akkor is kell ha nem akarok 100km/h-val repeszteni?2014. márc. 3. 20:23
21/30 anonim válasza:
ma 22:13
Igen, ezt hívják tájékozatlanságnak. Amikor csak részinfókat tud valaki.
Biciklire is vannak komolyabb keménysisakok, ahogy síeléshez is.
22/30 anonim válasza:
nem ér sokat a sisak szerintem én már próbáltam de ketté is tört pár műanyag darab a fejemben is landolt de szerencsére kiszedtem és agyrázkódás mg kissé meg repedt a koponyám vagy mi
24/30 anonim válasza:
ma 17:32
Neked tényleg fölösleges a sisak. Ennyi ésszel kár ilyenre költeni.
25/30 anonim válasza:
erről van szó egy ideje, hogy sisak és sisak között nagy a különbség...
26/30 anonim válasza:
igaz csak ilyen 2000 ft-s sz@r volt de legalább ennyit segített de elüt valami nem fog segíteni a sisak
27/30 anonim válasza:
ezt sohasem tudhatod, hogy mikor fog segíteni a sisak... én 20métert repültem 130-as tempóval mielőtt egy beton oszlopnak csapódtam, 1 hét múlva a kórházban mondták, hogy a mentősöknek és a tűzoltóknak le kellett vágni a fejemről a sisakot+ a protektort, de ha nem lett volna rajtam, már nem beszélgetnénk... igaz ez motorral történt...
28/30 anonim válasza:
ilyen is van de azért a motoros sisak keményebb de ez most legyen lényegtelen valamit mindenképp segít
29/30 anonim válasza:
Na most egy kis segítség sisak és sisak között:
Ez [link] nem sisak. Ez egy sz@r. Kb. annyit ér, mintha egy lábast tennél a fejedre.
A sisak kb. 15.000 Ft-nál kezdődik.
Az én új sisakom: [link]
A 2 belinkelt között jelentős árkülönbség van. Azért is írtam már tegnap is, hogy a gagyi, és a csúcskategória között van még elég alternatíva.
30/30 anonim válasza:
olvasgass csak:) lehet így már veszel egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!