Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Vennem kéne egy bukósisakot?

Vennem kéne egy bukósisakot?

Figyelt kérdés
Vettem egy verseny biciklit. Nem tervezek vele száguldozni,de mondták hogy lehet hogy nem ártana venni egyet. Akkor is kell ha nem akarok 100km/h-val repeszteni?

2014. márc. 3. 20:23
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Európában csak úgy adhatnak forgalomba egy sisakot hogy bizonyos biztonsági szintet elért. Na mármost lehet hogy ez elég lesz, de tényleg jobb egy kicsit jobbra költeni és azok még jobban is néznek ki meg könnyebbek.
2014. márc. 4. 12:20
 12/30 anonim ***** válasza:
szerintem a Schumacher pálda elég rossz, az pont azt bizonyítja szerintem, hogy felesleges sisakban bohóckodni, mert ha eljön a te időd, akkor így igy is úgy is b@xhatod...
2014. márc. 4. 15:51
 13/30 anonim ***** válasza:

ma 15:51

Schumi arra jó példa, hogyha jobb sisak lett volna rajta, akkor most nem feküdne kórházban.

2014. márc. 4. 15:58
 14/30 anonim ***** válasza:
van egy elég durva ekcémám, így akármit nem tehetek a fejemre, mert ha bepálik az brutális viszketést okoz, Mavic Plasma kupakom van, iszonyatosan könnyű, szinte tökéletesen szellőzik, és bírja a strapát.. az életemet ez még nem mentette meg szerencsére :D
2014. márc. 4. 16:09
 15/30 A kérdező kommentje:
Rendben van,majd akkor még jobban szétnézek.
2014. márc. 4. 16:54
 16/30 anonim válasza:

A Te érdeked, megmentheti az életed. Persze vannak sajnálatos balesetek is, pl ismerősömet egy karambol miatt kisodródó autós kapta oldalba a járdán (sisakot nem viselt). Szerencsére nem lett nagyobb baj, lehetsz rosszkor rossz helyen. Én 5000Ft-os sisakot használok, szerencsére még nem volt balesetem (kopp-kopp). Sajnos azt látom a mai fiataloknál hogy cikinek számít ha valaki bicóval jár iskolába és sisakot visel.

Kisebb baleseteknél-bukásnál védi a fejed a sisak, inkább az törjön el mint a koponyacsont. Nagy sebességnél persze nem sokat védenek, lásd Wouter Weylandt esetét (igaz ő elég szerencsétlenül is bukott).

2014. márc. 4. 21:12
 17/30 anonim ***** válasza:

12-es!

Ebben nem értek egyet.Egy olyan erejű ütésnél, ami őt érte, ha nincs rajta sisak a helyszínen életét veszti. Így is életveszélyesen megsérült, de legalább él. Azaz végülis megmentette az életét a sisak. Az, hogy végül hogyan alakul a sorsa, a jövő titka. A sisak mindenesetre tette a dolgát, felfogta az ütés erejének jelentős részét. Ezek után szerintem nincs kérdés kell-e a sisak.

2014. márc. 4. 21:56
 18/30 anonim ***** válasza:

13-as!

Állítólag egy kiváló sisak volt rajta. Ezt annál is inkább elhiszem, mivel ismerem a sisak árakat. Egy jobb sisak ára a csillagos ég. A Schummacher fizetése, tartaléka is akörül van. El tudod képzelni, hogy egy ilyen anyagi helyzetű forma 1-es pilóta, aki minden versenyen az életével játszott, ne a legprofibb sisakot vegye meg? Nem szerettem Schummachert, ellenszenves egy figura, de sajnálom, hogy így van. Visszatérve nem hiszem, hogy ezen spórolt volna. Neki a világ legdrágább sisakja is bagatell összeg. Nem jelenthetett problémát. Emellett már csak sznobságból is tuti a legdrágábban nyomta. El ne képzeld már, hogy nem.

2014. márc. 4. 22:00
 19/30 anonim ***** válasza:

ma 22:00

Tájékozatlan vagy. Schumin egy sima "hungarocell" sisak volt. Ezért fekszik most ott ahol. Ha komolyabb sisak van rajta, akkor most nem ez van.

Tájékozódj mielőtt még butaságot írsz!!!

2014. márc. 4. 22:05
 20/30 A kérdező kommentje:
Hát,igen. Mondjuk lehet pár emberben össze omlik egy világ,és magam ellen úszítom a fél országot,de én nem kedvelem a Schumit,sőt az egész Forma1-et,ha ment a TV-n elkapcsoltam,nem érdekelt. Most a 22:00-ás szerintem nem tudatlanul kommentált,egyszerűen következtetett,amit én is tennék mivel fogalmam nincs az ügynek részleteiről,annyit tudok hogy nem a kijelölt pályán megy,ketté repedt a sisak,kocc fej szikla,ment korház
2014. márc. 4. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!