Vennem kéne egy bukósisakot?
ma 15:51
Schumi arra jó példa, hogyha jobb sisak lett volna rajta, akkor most nem feküdne kórházban.
A Te érdeked, megmentheti az életed. Persze vannak sajnálatos balesetek is, pl ismerősömet egy karambol miatt kisodródó autós kapta oldalba a járdán (sisakot nem viselt). Szerencsére nem lett nagyobb baj, lehetsz rosszkor rossz helyen. Én 5000Ft-os sisakot használok, szerencsére még nem volt balesetem (kopp-kopp). Sajnos azt látom a mai fiataloknál hogy cikinek számít ha valaki bicóval jár iskolába és sisakot visel.
Kisebb baleseteknél-bukásnál védi a fejed a sisak, inkább az törjön el mint a koponyacsont. Nagy sebességnél persze nem sokat védenek, lásd Wouter Weylandt esetét (igaz ő elég szerencsétlenül is bukott).
12-es!
Ebben nem értek egyet.Egy olyan erejű ütésnél, ami őt érte, ha nincs rajta sisak a helyszínen életét veszti. Így is életveszélyesen megsérült, de legalább él. Azaz végülis megmentette az életét a sisak. Az, hogy végül hogyan alakul a sorsa, a jövő titka. A sisak mindenesetre tette a dolgát, felfogta az ütés erejének jelentős részét. Ezek után szerintem nincs kérdés kell-e a sisak.
13-as!
Állítólag egy kiváló sisak volt rajta. Ezt annál is inkább elhiszem, mivel ismerem a sisak árakat. Egy jobb sisak ára a csillagos ég. A Schummacher fizetése, tartaléka is akörül van. El tudod képzelni, hogy egy ilyen anyagi helyzetű forma 1-es pilóta, aki minden versenyen az életével játszott, ne a legprofibb sisakot vegye meg? Nem szerettem Schummachert, ellenszenves egy figura, de sajnálom, hogy így van. Visszatérve nem hiszem, hogy ezen spórolt volna. Neki a világ legdrágább sisakja is bagatell összeg. Nem jelenthetett problémát. Emellett már csak sznobságból is tuti a legdrágábban nyomta. El ne képzeld már, hogy nem.
ma 22:00
Tájékozatlan vagy. Schumin egy sima "hungarocell" sisak volt. Ezért fekszik most ott ahol. Ha komolyabb sisak van rajta, akkor most nem ez van.
Tájékozódj mielőtt még butaságot írsz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!