Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Gyorsan akarok aszfalton...

Gyorsan akarok aszfalton menni, kinéztem egy akciós slick köpenyt, jó lesz? (link a leírásban)

Figyelt kérdés
Ez lenne az: [link]
2014. febr. 24. 16:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

slick a f.

..szod!!!"

schwalbe kojak

2014. febr. 24. 18:18
 2/12 A kérdező kommentje:
Elárulnád miért fizessek tízszer annyit egy közönséges köpenyért? Mert rá van írva hogy Schwalbe?
2014. febr. 24. 19:21
 3/12 anonim ***** válasza:
6%

Na barátom.Elmondok valamit.

7000èrt vettem egyszer continental gumit,bìrtab2 hètig.

Vettem schwalbet 11000èrt oszt bìrta 2,5 èvig.

Ezzel a kamu irigy,"nincslòvèm" meg "csak az van ràîrva hogy...."szöveggel meg elmentek a csába!!!

Nekem most schealbe big ben van.10000/db.

Tavaly òta hasznàlom.2000km után kezdett el megkopni.

A cst fosait meg ennyi után lököd ki.

Ha meg nem tetszik a tanács akkor meg mit itt kêrdezősködsz?

2014. febr. 24. 19:29
 4/12 A kérdező kommentje:

Hogy passzoljon az én válaszom a tiedhez leírom, tavaly vettem Adidas cipőt, nem hamisítványt, eredetit, kb 15-20 körül volt és 1 hónap alatt szétment, míg a sima áruházi, 3-4 ezres kínai cipőm, amit csak azért vettem hogy kinti munkához legyen valami rajtam és nem baj ha tönkremegy, már lassan második évét tapossa és egyben van.

Szóval nem minden kerül annyiba amennyit ér.

2014. febr. 24. 19:50
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha repeszteni akarsz, nézd a nyomáshatárt. A linken ez ugye nem derül ki, így ránézésre valszeg a 3-4 légkörös világban mozog, vagyis ha keményre fújod, előbb-utóbb kihasadozik a peremnél. Olyat vegyél, amit stabilan fel lehet nyomni 5-6 légkörre, akkor már szépen gurul. Tehát szerintem a "Gyorsan akarok aszfalton menni" feltételt ez a gumi nem fogja teljes mértékben teljesíteni :)
2014. febr. 24. 20:34
 6/12 anonim ***** válasza:

Akkor elmondom neked, hogy nekem is volt echte ugyanilyen, 2000-ért vettem. Szerintem nekem kb. ezret bírt ki, és akkor sem az volt a baj, hogy elkopott (bár elkezdett), hanem hogy az elemek, az időjárás tönkretették. Pedig egy jó köpeny ezt fel sem veszi még ennyinél. Most van egy Bontrager pár, darabja 8k volt, 2000 km óta van rajta, és kopás szinte semmi. Nyáron vettem, a napfényt zokon sem vette, majd egész télen nyúztam, a só nem kezdte ki. Defekt nulla, 6 bart bír és már hónapok óta nem kellett bele fújni, bár ez nem csak a saját érdeme.

Ez a másik meg majd kirepedezik, télen a sótól megzöldül, el is kopik, a defekteket is könnyebben bekapod majd vele. Mellesleg lehet, hogy csak nekem volt bajom ennek a dizájnjával, de szépen el tudsz vágódni vele kanyarban, ugyanis az a hülye perem csúszik. Lehet, hogy gyorsabban fogsz menni, mintha mondjuk terepgumid lenne, de nagy fordulékonyságra ne számíts, mert bedőlve először csak csikorog, aztán meg is adja magát a tapadása egy kanyarban.

2014. febr. 24. 20:35
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm az ötös és a hatos válaszoló válaszát, ilyeneket vártam. Egyébként mindig szinte kőkeményre fújom a gumikat így felejtős lesz ez a Kenda, ha nem bírná.

A Bontrager köpeny milyen típusú pontosan?

2014. febr. 24. 20:58
 8/12 anonim ***** válasza:
H2 Hardcase
2014. febr. 24. 21:41
 9/12 anonim ***** válasza:
1.95ossel nem sokat veszel eszre...esetleg 26x1.25os maxxis vagy bontrager, vagy ha talalsz 26x1.10es continental..az mar eszreveheto kulonbseg..:D
2014. febr. 24. 22:31
 10/12 anonim ***** válasza:

Ha gyorsan akarsz aszfalton menni, akkor ne MTB-al menj, foleg nem aszfalton. (MTB=mountain bike=hegyi-kerekpar)

Persze ertem en, hogy azert akars "sima" gumit venni ... de!!! ... teljesen mindegy, hogy milyen oszverszart csinalsz belole, kulonbozo sufnitunningokkal ... MTB akkor is terepre valo, akar tetszik, akar nem.

En a bicikliket cserelgetem a terepviszonynak megfeleloen es nem a gumikat :P

2014. febr. 25. 06:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!