Van olyan kerékpár szerelő ami házhoz jön?
amúgy meg, a jogsihoz kell alapvető műszaki ismeret, ezt ellenőrzik a vizsgán.
Aki akkora tulok, mint te, az meg inkább ne biciklizzen forgalomban sem. Legalább nem vagy ön és közveszélyes. Banyek, ha azt nem tudod megmondani, mi szaródott el a bringádon, akkor majd a kreszt ismered, mi?
Nem esett a lánc le a biciklin van. Féket is akartam erősíteni mert nehezen álltam meg azért emlékszem újkorában milyen volt a biciklim de idővel minden elromlik. Engem az zavar most legjobban hogy nem lehet tekerni.
És nem mindenki tud a kocsijában akkumlátort cserélni el kéne fogadni nem mindenki műszaki zseni.
Nem fog hazhoz menni semmilyen szerelo, mert nem hulye emberek :) Tudod, ha csak annyit tudsz mondani, hogy elromlott a tekeroje, akkor nem tud milyen szerszamot magaval vinni es arrol sem lesz fogalma, hogy milyen alkatresz kellene. Tipusonkent az alkatreszek meretei is valtozik, ugyhogy az ilyen eszement kerdesekkel fordulj nyugodtan a kedves rokonaidhoz, majd apad belevagja az asot es ha nem sikerul, majd atalakitjatok madarijesztove.
Azert a cipodet mar magad kotod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!