A kisebb vázak jobban irányíthatóak?
Figyelt kérdés
Van egy L-es giant-em(xtc), 183cm vagyok és úgy érzem nagy. Nem tudom rendesen irányítani hegyen, nem merek vele bedőlni vagy túl meredek oldalakra felmenni. Eddig sose volt ilyen, de egyszerűen nem merem. Egy M-es váz megoldaná?2014. febr. 20. 13:34
1/4 anonim válasza:
Az éppen neked való váz. Nekem is ekkora van, de alacsonyabb vagyok és elég jól kezelhető. Én pont hogy a kisebb vázakat nem szeretem, túl instabilak. Igaz, hogy könnyebben kezelhetőek, de könnyebb hibázni is vele. Mennyit mentél a bringával? Mert azért egy bizonyos idő szükséges ahhoz, hogy megszokd
2/4 Alex Fly válasza:
Az irányíthatóság nem a mérettől, hanem a geometriától függ elsősorban (fejcsőszög, láncvillahossz, ilyesmik). Szóval egyáltalán nem biztos, hogy más méretű váz megoldaná a problémád. Ha cserélni akarod, inkább próbálj ki minél több, különböző geometriájú vázat és az alapján válassz.
3/4 A kérdező kommentje:
Altrixom volt előtte, rövidebb volt a felsőcsöve és sose volt ilyen gondom. A mostani egy versenygeometriás merev 26-os. A villaszög is elég meredek.
2014. febr. 21. 00:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!