Tárcsafékes kerékpár szereléséhez ért valaki?
Figyelt kérdés
A kérdésem tehát az lenne, hogy egy hidraulikus tárcsafékkel rendelkező kerékpárról ugyanolyan egyszerű levenni az első kereket, mint egy mezei V fékes esetében, vagy szakember kell hozzá? Vannak mesterfogások, amik fontosak e téren, vagy semmi különös? A válaszokat előlre is köszönöm!2014. febr. 8. 21:15
1/6 anonim válasza:
Nem ugyanolyan egyszerű.
Sokkal egyszerűbb.
Kinyitod a gyorszárat,aztán kiveszed a kereket.
de miért kérdezed?
2/6 anonim válasza:
Egy a lenyeg: ha mar levetted a kereket, akkor ne huzz ra a fekkarra (veletlenul se)!
3/6 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, mert nemigen volt még tárcsás keróm, tervezek venni, de az olajos tárcsákhez nem értek, azt hittem, hogy mivel bonyulultabb, a szerelése is az lesz. De hálistennek nem. Köszönöm válaszod, kérdésed!
2014. febr. 9. 07:58
4/6 anonim válasza:
Szerelés.?
A kereket könnyű kiszedni,de a fék szerelése bonyolultabb.Olajcsere stb téren.
5/6 anonim válasza:
jajaj ha kint a kerek akkor ne huzd be a fekkart, de ha veletlenul igy jartal az se para, max muanyaggumileszedovel visszatudod nyomni..
amikor berakod akkor fontos hogy terheld le a kereket es ugy huzd meg a gyorszarat hogy a tengely pontosan utkozesig a papucsban legyen
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Egyszerűbb, mint gondoltam!
2014. febr. 9. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!