Hogyan építsek fixit?
nem, sima váz nem csak a rücskos vagy erdes vazbol erdemes mivel csak abban tudod meghuzni rotafixel a cog-ot, es tobb skid-pontu attetet tudsz felrakni, de a legjobb a nagytanyer-konusz...XDXDXDXD
vagyis--lovesed sincs semmirol de mar fixen akarod nyomni..olvass utana a dolgoknak vagy elmesz a botba es veszel eggyett:D
Neked mit jelent az, hogy sima váz?
Most elmesélem neked, én 3 éve álltam neki fixet építeni, egy régi országuti vázra, aztán kiderült, hogy a váz túl alacsony, és ha úgy jön ki, akkor az első kanyarban le is ér a pedál, a lábfejed pedig szanaszét törik...
Miután leszedték a gipszet, vettem egy csepel royal vacak vázszettet, persze mindenféle kompatibilitási problemekbe ütközve szépen lassan minden csere, így a bicikli "felújításból" lett egy komplett bicikli építés.
Most van egy csepel royal fixem, ami 210.000ben állt meg, szinte ugyan azzal a felszereltséggel, amivel boltban egyben megkapod 90.000ért...
Nos kb ennyire éri meg ennyi tudással nekiállni biciklit építeni...
Jah és utálom azt a vacakot, de eladni meg nincs kedvem inkább szétrohadhat az udvaron...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!