Miért ordít a tárcsafékem?
Figyelt kérdés
Első,hátsó.Esős,nedves időben.Ha egy hosszabbat fékezek,elmúlik,de 1OO méter után megint borzasztó,erős,hangos,ordító hangot ad ki.Ma szép napsütéses idő volt,semmi hang.2014. febr. 4. 20:16
1/9 anonim válasza:
Ilyen, szokj hozzá. Fékbetét cserélvel lehet esetleg próbálkozni ha annyira zavar, de mindegyiknek van hangja.
2/9 A kérdező kommentje:
Értem,hogy van hangja,de településen belül nem mertem fékezni,inkább nagyon lassan mentem,olyan hihetetlenül erős,idegesítő hangot adott ki..2hónapos mountainbike,olyan 6OO km mentem vele.Máris betétcsere?
2014. febr. 4. 20:22
3/9 anonim válasza:
Az én Magurám is ugyanezt csinálja... Ajánlották hogy töltsek rá ecetet (?), attól elmúlik és javul a fékerő is (bár azzal nincs is probléma). Állítólag másnak beállt ez, de én inkább maradtam a nyikorgással.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Egy 1OOO Eurós bicajról van szó,eléggé elgondolkoztat,hogy akkor vajon mit,hogy csinál egy ilyen Kauffland-os,Reál-os tárcsafékes bicikli...Vagy lehet,hogy azok nem is nyikorognak?...Mindenesetre elég kellemetlen nekem is és az úton közlekedőknek is.Olyan,mintha valami ócska bicaj lenne,s főleg ami nincs karbantartva...
2014. febr. 4. 21:50
5/9 anonim válasza:
Első vagyok. Van többféle fékbetét, szinterezett, műgyantás. Van amelyik kevésbé nyikorog elvileg, de minden tárcsaféknek van hangja, főleg ha vizes. Aki ért hozzá az tudja és nem nézi gagyinak.
6/9 anonim válasza:
Minden tárcsaféknek lesz hangja nedvesen, akármit csinálsz vele. Mellesleg ecet helyett jobb a féktisztító szerintem, de felesleges mindkettő. Én mondjuk Avid Elixir 5-t használok, annál főleg darálást érezni nedvesen, hangja nem igazán van, csak ha poros. Akkor viszont nagyon :D
7/9 anonim válasza:
Te utolsó ne rémisztgess!😈
Most vettem elixírt.De a kerekem épül így még nem használom.De a juicy+bb7is,vonyított ha fémes betéttel,használtam.
Remélem az elixír kussol mert lehugyozom amúgy😆
8/9 anonim válasza:
Nem rémisztgetlek. Legalább nem Elixir 3-a 2012-es szériát vettél. Nekem gyári hibás volt és nem ment vissza a munkahenger a helyére.
9/9 anonim válasza:
ha száraz időben nyikorog akkor az azért van mert a fékbetétek felpolírozták a féktárcsát
erre az a megoldás hogy finom csiszolópapírral megcsiszolod kívül belül az elsőt is meg a hátsót is
Nedves időben foggalmam sincs h miért nyikorog nekem is ordít ráadásul nekem egy sz'r stepdragonom van ami nem minőségi világcsúcs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!