Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » A szobabiciglitől lehet fogyni?

A szobabiciglitől lehet fogyni?

Figyelt kérdés
milyen izmokat dolgoztat a combon kívűl?gyorsan kell csinálni?

2014. febr. 3. 12:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

nincs fogyasztó edzés, minden az étrenden múlik, a rendszeres testmozgás csak elõsegíti, gyorsítja a folyamatot. teljesen mindegy milyen típusú a mozgás de fogyás szempontjából az aerob tartomány a legjobb...

Egyébként nem létezik olyan, hogy biciGli.

2014. febr. 3. 12:56
 2/11 anonim ***** válasza:
+1 az első válaszolónak!
2014. febr. 3. 14:51
 3/11 A kérdező kommentje:
jó,jó,jó :) bíztam benne h senkinek nem fog feltűnni,de igen,tudom h nem G....a kérdés is hülye,nem fogyni,a szobabicikli jó 'izmozásra' ??? :)
2014. febr. 3. 14:51
 4/11 anonim ***** válasza:

Ha hasonlít a guggoláshoz, akkor igen. Ha nem hasonlít hozzá, akkor nem igazán.

Az alsótestünknek minimum kb. akkora terhelés kell, mint amit a szabályos guggolás, kitörés adnak.

2014. febr. 3. 15:02
 5/11 anonim ***** válasza:
De hogy lehet az izmozást elírni fogyásra? :DD
2014. febr. 3. 15:25
 6/11 anonim ***** válasza:
SzobabiciKlivel ugy lehet csak izmozva fogyni, ha felveszed a nyakadba es naponta parszor felfutsz a Janos-hegyre. Ne felejts, a szobabicikli a nyakadban legyen ... bekaugetesben eleg csak egyszer felmenni igy es biztos kicombosodsz :)
2014. febr. 3. 17:16
 7/11 A kérdező kommentje:
remélem annak az embernek is ilyen keményen válaszoltok,aki olyanokat kérdez h 160 cm vagyok és 86 kg,normális ez?....
2014. febr. 4. 12:08
 8/11 anonim ***** válasza:

Ha tovabb szomorkodsz a negy fal kozott, akkor hamar 100kilos is lehetsz. Menj ki a termeszetbe, kerekparozz ingerekben gazdag helyeken, erezd jol magad tekeres kozben es ne a szobaba akad nyustolni magad.

Lepj ki a megszokottsagaidbol, szivd magadba a napi elmenyeket ... egyreszrol egyre jobban leszel mentalisan, fizikalisan is erosodni fogsz, elindul a tested pozitiv valtozasa, minel tobbet mesz, minel tobbszor leped at a jelenlegi hataraidat, annal egeszsegesebb leszel.

A szobabiciklizes nem varazsszer es aki nem veszi a faradtsagot, hogy kimozduljon otthonrol, az valojaban hamar fel is adja a dolgot.

2014. febr. 5. 11:39
 9/11 A kérdező kommentje:

atyaég!!!nagyon szépen köszönöm az utolsó választ,teljesen meghatódtam,olyan mintha ismernél,és tudnád mi van....

KÖSZÖNÖM

ki kell mozdulni,hova menjek??? :)

2014. febr. 8. 11:49
 10/11 anonim ***** válasza:

" Menj ki a termeszetbe, kerekparozz ingerekben gazdag helyeken, erezd jol magad tekeres kozben es ne a szobaba akad nyustolni magad. "

Leírta.

Szerintem menj el küzdősportolni vagy harcművészetet tanulni.

És ha fogyni akarsz, akkor szálkásító táplálkozást végezz, mert enélkül semmi változás nem lesz.

2014. febr. 8. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!