Le esett a hó most mit csináljak hagyjam a biciglit itthon és menjek bkvval?
Figyelt kérdés
van valami trükk amivel könyebb télen biciglizni?2014. jan. 29. 08:40
11/16 anonim válasza:
Országútival vagy szarrákopott gumikkal próbálkozol? :)
12/16 A kérdező kommentje:
hát van már vagy jó pár évesek a gumik a biciglimen de nyáron sose zavart engemet. nem országuti hanem mtb és márkája az deerless
2014. jan. 29. 23:16
13/16 anonim válasza:
én most is outival járok minden nap, van is egy tuti tippem:
jó minõségû gumi.
14/16 anonim válasza:
"nagyon csuszkál a kerék hiába fékezek óvatosan a kanyarokba tehetetetlen vagyok erre tudtok tanácsot adni"
Erre mégis milyen tippet vársz? Menj lassan a kanyarban.
15/16 A kérdező kommentje:
voltam az auchanban és láttam kerék gumit csak azt nemtudom hogy mejiket vegyem. volt lapos mintájú és nem lapos. Szerenscére nem drágák de hogyan szereljem fel? a vevőszolgálaton monták hogy ők nem tudják sajnos
2014. jan. 31. 14:57
16/16 anonim válasza:
az auchanban semmilyent :) ha ez a költségkereted, akor az új gumi nem fogja megoldani a problémádat, így marad a lassabb és nagyon nagyon óvatos közlekedés... de pl ónosesőben mint ma... semmi nem segít én is akkorákat estem mint az állat, mondjuk én nagyon élvezem az ilyen szélsőséges időjárásban történő bringázást és kb mindenre fel vagyok készülve, motoros protektorban és kupak a fejemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!