Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Kinek van RIDE BIKE törzsvásár...

Klein Balazs kérdése:

Kinek van RIDE BIKE törzsvásárlókártyája?

Figyelt kérdés
Valaki nem tudna kölcsönadni egy vásárlás erejéig, de olyan kéne ami már elérte a 100e FT-t. 16/F

#Budapest #bicikli #kölcsön #törzsvárásó
2014. jan. 10. 22:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Az olyan mint az Auchan kártya?
2014. jan. 11. 13:26
 2/7 A kérdező kommentje:
nem tudom az milyen, de itt van, hogy ez mi : [link]
2014. jan. 12. 14:59
 3/7 anonim ***** válasza:

minden csütörtökön 3 százalékot az Auchan kártyás vásárlás teljes értékéböl jóváírnak.

Árulnak kerékpárt az Auchanba is igényelj szerintem kártyát és olcsóbban kijössz

2014. jan. 12. 15:17
 4/7 anonim ***** válasza:

Ez totál olyan, mint az ebike.hu

Ugyanaz a menü szinte ugyanazok az árak, néhol magasabb. Azt is nézted?

2014. jan. 12. 15:22
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen néztem , de ez legalább nem webshop azért gondolkoztam ebben, nekem nem bicó kéne, hanem alkatrészre kéne a kedvezmény :/ Felnit szeretnék venni (Rodi Airline Evo-t)
2014. jan. 12. 16:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor kereshetsz olyat is, aki az ebike-on akar vásárolni és hozzátenné neked ezt. De az ebike-osoktól is van, hogy át lehet venni a cuccot személyesen csak írni kell nekik, hogy ez megoldható-e.
2014. jan. 12. 16:34
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget !!! :)
2014. jan. 12. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!