Szeretnék venni Outi kerékpárt. Edző társamnak van már egy Merida rode ride 880 150ezerbe került. Én nem tudok max 60-at költeni egy bicóra. Mi lenne a legjobb választás?
Figyelt kérdés
Hobbi-ra.
Heti egyszeri tekerés 30-60 km csak.
Azért jol nézzen ki ne ilyen béna Pözsó legyen.
Jo lenne ha fékváltós lenne tudom azok drágábbak csak azért jólenne.
2010. dec. 18. 21:09
1/5 A kérdező kommentje:
Ja 56-os vázméret!
2010. dec. 18. 21:09
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Kelly's vagy neuzer vagy ilyen árba. Ha azok nem felelnek meg akkor nézz szét a használt piacon.
4/5 anonim válasza:
altrix whirlwind 1.1 vagy 1.0 , frankó mind, és lesz pénzed időközben, fejleszthetőek.
5/5 anonim válasza:
Szerintem újat ne nézz ennyiért, használtan sokkal jobb minőségű bringák között válogathatsz. Dancelli, Bianchi, Peugeot is van már ennyiért, szerintem jobban megérik az árukat, mint az újak ebben az árkategóriában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!